Filmfestival Oostende
Volledig scherm
Filmfestival Oostende © BELGA

IN BEELD. Van Kevin Janssens tot Eline De Munck: BV’s schitteren op de rode loper van het Filmfestival Oostende

BVOostende heeft vrijdag de rode loper uitgerold voor de vijftiende editie van het Filmfestival. En dat lokte heel wat mooie mensen naar de kust. Bekijk hieronder welke Bekende Vlamingen aanwezig waren voor openingsfilm ‘The Chapel’.

 1. Hannelore Knuts (45) is nog steeds een veelgevraagd internationaal topmodel: “Werkdagen van twaalf uur zijn geen uitzondering”
  PREMIUM
  BV

  Hannelore Knuts (45) is nog steeds een veelge­vraagd internatio­naal topmodel: “Werkdagen van twaalf uur zijn geen uitzonde­ring”

  België gaat op zoek naar een toekomstig topmodel van eigen bodem, en wie beter dan Hannelore Knuts (45) om die zoektocht - die te zien zal zijn op Streamz - in goede banen te leiden? “Uiteraard zal ik kritiek geven, maar opbouwende. Ik ga niet de bitch uithangen.” In een interview met ‘Story’ vertelt het Limburgse model, dat nog altijd furore maakt op de catwalk, alvast wat meer over haar aanvaring met modekoning Valentino, haar terugkeer naar België en het financiële aspect. “Aan een fotoshoot voor een magazine hou ik misschien maar 100 euro over.”
 2. Wat als we topverdachte Danira Boukhriss Terkessidis confronteren met de vraag: “Ben jij Foxy Lady in ‘The Masked Singer’?”
  Showbits

  Wat als we topverdach­te Danira Boukhriss Terkessi­dis confronte­ren met de vraag: “Ben jij Foxy Lady in ‘The Masked Singer’?”

  In de ‘Guessing Game’ op vtm.be staat Danira Boukhriss Terkessidis met stip op 1 als verdachte voor Foxy Lady in ‘The Masked Singer’. Dat ze best aardig kon zingen, bewees ze in het verleden al vaker. En Foxy Lady is ook een echt showbeest. Logisch dus dat ze voor sommige speurders en een groot deel van het publiek topverdachte is. Maar wat als Jarne haar kan confronteren met de vraag: “Ben jij Foxy Lady?”. Hoe redt Danira zich uit die netelige situatie. Bekijk het in een nieuwe Showbits.