"Het is een verhaal dat van alle tijden blijft", zegt Ann Van den Broeck. De actrice heeft net haar eerste AC chemokuur ondergaan. Dat betekent het begin van de tweede fase van haar behandeling tegen borstkanker. Van collega Britt Van der Borght krijgt ze alvast een dikke kus.
Volledig scherm
"Het is een verhaal dat van alle tijden blijft", zegt Ann Van den Broeck. De actrice heeft net haar eerste AC chemokuur ondergaan. Dat betekent het begin van de tweede fase van haar behandeling tegen borstkanker. Van collega Britt Van der Borght krijgt ze alvast een dikke kus. © Kristof Ghyselinck

IN BEELD. Strijdlustige Ann Van den Broeck op première ‘RENT’

BVOp de industriële site van de Blikfabriek in Hoboken vond vrijdagavond de première plaats van ‘RENT’, de nieuwe Vlaamse versie van de bekende Broadway-rockmusical in een regie van Stany Crets. Hij werd aangemoedigd door zijn vriendin Ann Van den Broeck die momenteel tegen borstkanker vecht. Ook een heleboel andere BV’s waren van de partij om deze energieke en rauwe musical bij te wonen.

0 reacties

 1. Shania Gooris deelt vertederende beelden voor 21ste verjaardag van Kenji
  Play
  BV

  Shania Gooris deelt vertederen­de beelden voor 21ste verjaardag van Kenji

  Kenji Gooris mag vandaag 21 kaarsjes uitblazen. Voor de gelegenheid deelt zijn zus, Shania Gooris, met veel plezier enkele mooie en grappige beelden van hen samen. Net zoals vroeger zijn broer en zus nog steeds twee handen op één buik. Dat was eerder ook al te zien in ‘Expeditie Gooris’, hun televisiereeks op VTM2 waar binnenkort een tweede seizoen van komt. Deze keer zouden Sam, Kelly en hun kinderen op roadtrip gaan door de VS. Een trip die ongetwijfeld nog meer leuke momenten tussen broer en zus zal opleveren.
 2. Energieprijzen december: dit zijn de nieuwe gemiddelde bedragen voor gas en elektriciteit op je jaarfactuur
  Mijnenergie

  Energie­prij­zen december: dit zijn de nieuwe gemiddelde bedragen voor gas en elektrici­teit op je jaarfac­tuur

  Aan de stevige daling van de energieprijzen lijkt stilaan een einde te komen. Na twee maanden van stevige correcties, vallen de jaarprijzen nu nog slechts terug met 42,70 euro voor elektriciteit en met 127,50 euro voor aardgas. Dat blijkt uit prognoses van Mijnenergie.be. Verschillende factoren wijzen er bovendien op dat we richting een stagnering of zelfs een nieuwe stijging evolueren.