Yanni Bourguignon en Kelly, Stany Crets, Wendy Van Wanten en Frans, Jacky Lafon
Volledig scherm
Yanni Bourguignon en Kelly, Stany Crets, Wendy Van Wanten en Frans, Jacky Lafon © Kristof Ghyselinck

IN BEELD ‘Familie’-acteur Yanni Bourguignon met hoogzwangere vriendin op première 'Het Spook van de Operette’

BVZondagmiddag vond in Theater Elckerlyc in Antwerpen de première plaats van ‘Het Spook van de Operette’, een komisch theaterstuk met in de hoofdrol onder andere Hugo Sigal (74) en Celien Hermans (29). Op de rode loper verscheen heel wat bekend volk en allemaal hadden ze zin in deze geestige klucht vol chaos en persoonswisselingen.

0 reacties

 1. Loes Van den Heuvel maakt intrede bij ‘Familie’: “Ik heb de rol te danken aan Jaak Van Assche”
  PREMIUM
  TV
  8

  Loes Van den Heuvel maakt intrede bij ‘Familie’: “Ik heb de rol te danken aan Jaak Van Assche”

  Loes Van den Heuvel (66) versterkt de cast van ‘Familie’. De actrice duikt dit voorjaar in de soap op als de nieuwe thuisverpleegster van Alfons, het personage van Jaak Van Assche. Een reünie, want de twee kennen elkaar nog van bij ‘F.C. De Kampioenen’. “Ik heb deze rol aan Jaak te danken”, vertelt Loes, die in dit gesprek een eerste tipje van de sluier licht. Hoe stoomt ze zich klaar? En wat staat haar personage allemaal te wachten? “Ik dacht: ‘Amai, dat is heavy. Precies een thriller.’”
 2. Kelly Pfaff heeft echtgenoot Sam Gooris de ogen geopend: “Ik ben er vroeger veel te weinig geweest voor mijn gezin”
  PREMIUM
  BV
  3

  Kelly Pfaff heeft echtgenoot Sam Gooris de ogen geopend: “Ik ben er vroeger veel te weinig geweest voor mijn gezin”

  Vorig jaar trok het gezin Gooris door Europa, dit jaar steken Sam Gooris (49) en Kelly Pfaff (45), dochter Shania (22) en zoon Kenji (21) de grote plas over voor een roadtrip langs de Westkust van Amerika. “Herinneringen maken met ons vieren, daar is het ons voortaan om te doen”, zegt Sam in ‘Primo’. En dat zegt hij met reden, want vorig jaar kreeg hij ‘een ferme lap in zijn gezicht’ toen hij de balans van het ouderschap opmaakte. “Communiefeesten? Ik heb ze allemaal gemist.”
 3. Gert Verheyen breekt in ‘Over de oceaan’ na pijnlijk bericht van zijn zoon: “Het schuldgevoel draag ik nog altijd mee”
  PREMIUM
  TV
  21

  Gert Verheyen breekt in ‘Over de oceaan’ na pijnlijk bericht van zijn zoon: “Het schuldge­voel draag ik nog altijd mee”

  Het is een Gert Verheyen (52) die we nog niet eerder zagen. Wanneer zijn drie zoons in ‘Over de oceaan’ vertellen dat hun papa sinds de scheiding weinig initiatief neemt om contact met hen te zoeken, kan de nuchtere voetbalanalist zijn tranen niet bedwingen. Wat volgt is een bijzonder open getuigenis over ‘de grootste mislukking uit zijn leven’. “Het moment dat ik hen vertelde dat ik wegging, vergeet ik nooit meer.”