Première ne geestige kerst
Volledig scherm
Première ne geestige kerst © Kristof Ghyselinck

IN BEELD. Een maand nadat ze vier ruggenwervels brak: echtgenote Gunther Levi straalt op première 'Ne Geestige Kerst’

BVHet aftellen naar Kerstmis is nu echt wel begonnen. Zelfs op de planken. Donderdagavond ging in het Fakkeltheater in Antwerpen het komische theaterstuk ‘Ne Geestige Kerst’ in première met onder anderen Sven De Ridder en Leen Dendievel. Ook enkele BV’s kwamen de kerstsfeer opsnuiven.

 1. Margriet Hermans is nog lang niet van plan om uit te bollen: “Opnieuw een eigen tv-show? Laat maar komen”
  BV

  Margriet Hermans is nog lang niet van plan om uit te bollen: “Opnieuw een eigen tv-show? Laat maar komen”

  “Ik ben al lang blij dat Vlaamse artiesten in de bloemetjes worden gezet.” Margriet Hermans (68), die genomineerd is voor zowel een MIA als een Kastaar, kijkt vol enthousiasme uit naar de uitreiking van deze mediaprijzen. In een gesprek met ‘TV Familie’ blikt ze vooruit op deze tv-shows. Daarnaast heeft ze het ook nog over haar ambities voor de toekomst en de carrière van haar dochter Celien. “Als ik kon, zou ik haar de MIA geven voor Doorbraak van 2022.”
 2. Lesley-Ann Poppe geeft tekst en uitleg bij pikante foto: “Ik heb heel veel reacties gekregen”
  BV
  10

  Lesley-Ann Poppe geeft tekst en uitleg bij pikante foto: “Ik heb heel veel reacties gekregen”

  Lesley-Ann Poppe (43) verraste haar Instagram-volgers woensdag met een wel erg pikante foto. Op het kiekje is de onderneemster naakt te zien, geboeid en geblinddoekt. “Ik heb heel veel reacties gekregen”, vertelde Lesley-Ann in ‘Play Café’. “Maar de foto is wel degelijk geplaatst met een bepaalde reden, namelijk om de lancering van onze valentijnsbox in de kijker te zetten. Daar zitten klassieke beautyproducten in, maar we wilden daarnaast een tikkeltje extra. Want ja, wat doet een mens nu eenmaal op Valentijnsdag? (lacht) Daarom hebben we er maar handboeien en een leiband bijgestoken.” Fans moeten trouwens niet op een carrièreswitch van Poppe hopen. “Het was gewoon iets eenmaligs. Voor de grap.”