De cast van 'FOMO' zorgt voor een overrompeling in de Antwerpse Kinepolisvestiging.
Volledig scherm
De cast van 'FOMO' zorgt voor een overrompeling in de Antwerpse Kinepolisvestiging. © Ghyselinck

IN BEELD. Cast van ‘FOMO’ laat Antwerpse Kinepolis volstromen

BVHoezo, de Vlaamse bioscoopgangers vrezen nog steeds dat vervelende c-beestje? Tijdens de avant-première van ‘FOMO’ - een low budget horrorprent met tal van influencers zoals Jamie-Lee Six, Nora Dari en Joffey Anane - viel daar in de Antwerpse Kinepolisvestiging niets van te merken. Een legertje fans schreeuwde de longen uit hun lijf voor de sterren van deze allereerste ‘Streamz Original’-film.

0 reacties

 1. Gemiddelde hypotheekrente bedraagt al 2,48%: kan je je tarief nu vastleggen om verdere stijging te slim af te zijn?
  Spaargids.be

  Gemiddelde hypotheek­ren­te bedraagt al 2,48%: kan je je tarief nu vastleggen om verdere stijging te slim af te zijn?

  De rentevoeten voor woonleningen zitten de laatste maanden stevig in de lift. En nu de Europese Centrale Bank beslist heeft om voor het eerst in 11 jaar tijd de rente te verhogen, lijkt er ook geen beterschap op komst. Is het dan een goed idee om nu nog snel een lening vast te leggen en nadien pas een woning te kopen? Spaargids.be onderzoekt de mogelijkheden.
 2. Wie gaat dit seizoen helemaal ontploffen? Drie van onze clubwatchers kijken vooruit
  Gouden 11
  4

  Wie gaat dit seizoen helemaal ontploffen? Drie van onze clubwat­chers kijken vooruit

  De Jupiler Pro League is weer volop bezig en dat betekent dat ook de Gouden 11 terug is. Speel mee met onze sportgame en bewijs dat jij het meeste weet over het Belgische voetbal. Tijdens de eerste zes speeldagen zijn er nog geen prijzen te winnen, omdat de transferperiode nog bezig is. Maar je kunt wel al volop sleutelen aan jouw team. Wij vroegen aan drie van onze clubwatchers wie we in de gaten moeten houden.