Vlaamse feestdag in Marbella.
Volledig scherm
PREMIUM
Vlaamse feestdag in Marbella. © Joël Hoylaerts

IN BEELD. België boven in Marbella: onder andere Belle Perez, Laura Lynn en Willy Sommers vieren nationale feestdag in Spanje

BVEen leuke zwarte veeg op de Spaanse vlag. Marbella kleurde gisteren helemaal tricolore voor het ‘Fête Des Belges’. Vlaamse artiesten in alle strandclubs. Van dj Sven Ornelis, over Willy Sommers en Christoff, tot een halve thuismatch voor Belle Perez en een uitgelaten Tanja Dexters. “Als Belg heb je hier écht het gevoel: Dit is uwen dag!”

3 reacties

 • nicky vandee

  4 maanden geleden
  Zon, zee en drank a volonté
 • Luc Dillen

  4 maanden geleden
  Hopelijk hebben jullie genoten en wakker zonder 🤕
 • jos meurrens

  4 maanden geleden
  Ben al 22 jaar op vakantie in Spanje, en Marbella? heerlijk in de winter maar in de zomer is het een defilé om te tonen hoeveel geld je (geleend) hebt.
 1. Botoxdokter Joshua uit 'The Sky is the Limit' heeft last van beroepsmisvorming: “Ik ontleed elk gezicht, ook buiten mijn praktijk”
  Play
  Showbits
  5

  Botoxdok­ter Joshua uit 'The Sky is the Limit' heeft last van beroepsmis­vor­ming: “Ik ontleed elk gezicht, ook buiten mijn praktijk”

  De Vlaamse showbizz krijgt er dankzij het zesde seizoen van ‘The Sky is the Limit’ enkele nieuwe gezichten bij. Eén van de opvallendste figuren is esthetisch arts Joshua Van der Aa (31). De Antwerpenaar studeerde Geneeskunde en leidt al enkele jaren een droomleven in Londen. Hij geeft dat hij last heeft van beroepsmisvorming en dagelijks mensen bekijkt welke ingrepen ze zouden kunnen doen. Zouden kunnen, maar niet noodzakelijk. “Schoonheid zit vaak ook in de imperfectie”, vertelt hij aan Senne in een nieuwe Showbits.
 2. “Misschien luisteren de relschoppers wel naar het Marokkaanse team?”: vrouw van Adil El Arbi over de WK-rellen
  BV
  44

  “Misschien luisteren de relschop­pers wel naar het Marokkaan­se team?”: vrouw van Adil El Arbi over de WK-rellen

  Voetbalfans zaten zondag nagelbijtend voor hun scherm. Maar de wedstrijd op het WK tussen België en Marokko liep helaas in mineur af, voor ons land helaas op meerdere vlakken. Zo ontstonden er na de match hevige rellen. Iets waar ook Loubna Khalkhali, VRT-journaliste en vrouw van Adil El Arbi, niet over te spreken is. Op Instagram doet ze als Marokkaanse vrouw die in België woont een sterke oproep.