Vlaamse feestdag in Marbella.
Volledig scherm
PREMIUM
Vlaamse feestdag in Marbella. © Joël Hoylaerts

IN BEELD. België boven in Marbella: onder andere Belle Perez, Laura Lynn en Willy Sommers vieren nationale feestdag in Spanje

BVEen leuke zwarte veeg op de Spaanse vlag. Marbella kleurde gisteren helemaal tricolore voor het ‘Fête Des Belges’. Vlaamse artiesten in alle strandclubs. Van dj Sven Ornelis, over Willy Sommers en Christoff, tot een halve thuismatch voor Belle Perez en een uitgelaten Tanja Dexters. “Als Belg heb je hier écht het gevoel: Dit is uwen dag!”

3 reacties

 • nicky vandee

  4 maanden geleden
  Zon, zee en drank a volonté
 • Luc Dillen

  4 maanden geleden
  Hopelijk hebben jullie genoten en wakker zonder 🤕
 • jos meurrens

  4 maanden geleden
  Ben al 22 jaar op vakantie in Spanje, en Marbella? heerlijk in de winter maar in de zomer is het een defilé om te tonen hoeveel geld je (geleend) hebt.
 1. KIJK. K3 maakt een vaartocht en dat loopt grondig mis: “Pas op!”
  Play
  BV

  KIJK. K3 maakt een vaartocht en dat loopt grondig mis: “Pas op!”

  In ‘K3, één jaar later’ is te zien hoe de K3'tjes beslissen om op hun vrije dag achter het stuur van hun eigen “love boat” te kruipen. Maar echte “liefdeskapiteinen” zijn het niet, zo botsen ze meermaals tegen de oever aan en hebben ze het moeilijk met het ontwijken van andere boten. In bovenstaande video is te zien hoe de nodige chaos heerst bij het drietal. “Alle begin is moeilijk”, besluit Hanne.
 2. KIJK. Piet Huysentruyt barst in tranen uit tijdens ‘SOS Piet XL’: “Bomma was heel fier op jou”
  Play
  BV

  KIJK. Piet Huysen­truyt barst in tranen uit tijdens ‘SOS Piet XL’: “Bomma was heel fier op jou”

  In ‘SOS Piet XL’ brengt Piet Huysentruyt na 15 jaar een bezoek aan zijn thuisstad Kuurne. Daar toont Eddy hem hoe hij nog steeds sabayon kan maken, zoals Piet hem dat jaren geleden voordeed. Maar in plaats van na afloop van het kokkerellen een antwoord te bieden op de vraag: “Wat hebben we vroeger geleerd?”, beslist Eddy om Piet een oorkonde te overhandigen, waarop een gedicht te lezen staat. In bovenstaande beelden is te zien hoe Piet na Eddy’s voordracht van het gedichtje in tranen uitbarst: “Het is vooral het stuk over Bomma...”, snift hij.
 1. Lotte Vanwezemael krijgt kritiek nadat ze ‘pilletje’ slikt in Versuz: “Openlijk drugs promoten, dat kan toch niet”
  BV
  9

  Lotte Vanweze­mael krijgt kritiek nadat ze ‘pilletje’ slikt in Versuz: “Openlijk drugs promoten, dat kan toch niet”

  Tv-gezicht en seksuologe Lotte Vanwezemael (30) lag zondag onder vuur nadat een filmpje viraal ging waarin ze een pilletje slikt in discotheek Versuz. Onder meer Vlaams parlementslid Maaike De Vreese (38) uitte op Twitter haar ongenoegen en noemde het een slecht voorbeeld voor de jeugd. De manager van Vanwezemael liet nadien weten dat het om een banaal pepermuntje ging.
 2. “Toen de camera’s weg waren, kon ik hem eindelijk écht leren kennen”: Junior Planckaert en Pauline zijn tien maanden samen
  BV
  1

  “Toen de camera’s weg waren, kon ik hem eindelijk écht leren kennen”: Junior Planckaert en Pauline zijn tien maanden samen

  Junior Planckaert (30) zocht naar de liefde en vond het dubbel en dik. De 24-jarige Pauline De Vos kwam op zijn pad via het tv-programma ‘Junior op zoek naar de liefde’. Tien maanden nadien stralen de twee van geluk. Maar ook al spendeert het koppel veel tijd samen, van samenwonen en kindjes is voorlopig nog geen sprake. “Je moet het verlangen groot houden.”