Maaike Cafmeyer
Volledig scherm
Maaike Cafmeyer © Streamz

“Ik voelde me gefaald op elk vlak”: Maaike Cafmeyer openhartig over zaak De Pauw

BVNa alle heisa rond het proces Bart De Pauw (54) kruipt Maaike Cafmeyer (49) in de hoofdrol van de nieuwe fictiereeks ‘Chantal’. Daarover, en over de moeilijke periode die ze doormaakte tijdens de zaak, vertelt ze openhartig bij ‘Touché’. “Zoveel mannen en vrouwen zijn blij met wat wij hebben gedaan. Ze hebben zo ook zelf de stap durven te zetten om naar de politie of een vertrouwenspersoon te gaan.”

10 reacties

 • Frans Hallar

  2 maanden geleden
  Hou de schijn op. Hoe is het mogelijk dat zulke mensen nog ooit iets doen in een openbaar beroep. Ik vind het een schandaal. Ze ging nog bij Bart de pauw en zijn vrouw nog eten en dan schijnheilig naar een vertrouwenspersoon lopen om hare beste vriend gaan aan te geven?? Wat zegt dat over haar. En dan nog maar te zwijgen over de corrupte rechtbank. Hoe is het mogelijk dat Bart de pauw geen eurocent krijgt als schade vergoeding. Zulke schandalen zouden niet meer mogen kunnen. Stop corruptie.
 • stijn meuris

  3 maanden geleden
  Bart zal wel zijn kleine kantjes gehad hebben. Wat ik niet begrijp is dat ze het allemaal zo ver laten komen hebben, of zagen ze opportuniteiten die brave vrouwtjes? Vele van die klaagsters hebben hun cariere te danken aan Bart met op de eerste plaats dat ros verdriet.
 • Bert Van Doren

  3 maanden geleden
  Chantal is drie jaren geleden opgenomen maar VRT kon het toen niet uitzenden…. Ik kijk alvast niet
 • emiel wouters

  3 maanden geleden
  Spijt komt altijd te laat. En daar had je moeten aan denken. in plaats van aan belangrijk zijn.
 • James Williams

  3 maanden geleden
  Eerherstel voor Bart is het enige wat van belang is.
 1. Dé druppel te veel? “André Hazes verbreekt definitief het contact met zijn moeder Rachel”
  BV
  2

  Dé druppel te veel? “André Hazes verbreekt definitief het contact met zijn moeder Rachel”

  Zit er (opnieuw) een haar in de boter tussen André Hazes (28) en zijn moeder Rachel (52)? Volgens roddelkoningin Yvonne Coldeweijer (35) verbrak André deze keer definitief het contact. Een heftige brief die hij ooit naar zijn ex-vriendin Sarah van Soelen (27) schreef, zou daar alles mee te maken hebben. Die belandde namelijk door zijn eigen moeder in de brievenbus van Yvonne. “Monique manipuleerde mij dusdanig dat ik bijna vier jaar niet met mijn moeder en zus sprak, dat ik op een veel te jonge leeftijd vader werd, terwijl ik zelf nog een kind was.”
 2. ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?
  TV

  ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?

  Het geluk van rasechte ‘Gossip Girl’-fans kan niet op sinds dé Georgina Sparks haar opwachting maakt in het tweede seizoen van de reboot, die verschijnt 2 december op Streamz. Actrice Michelle Trachtenberg (37) kruipt dus opnieuw in de huid van haar personage uit 2007. Maar hoe gaat nog het met de rest van de originele cast? De ene bombardeerde tot een superster, de andere ging failliet of kwam in het oog van de storm te staan sinds de #MeToo-beweging.