Lotte De Clerck
Volledig scherm
PREMIUM
Lotte De Clerck © VRT / Kristof Ghyselinck

"Ik heb nu geproefd van wat ik het liefste doe": maak kennis met Lotte De Clerck, die met Regi mocht optreden op Zomerhit

BVZe had al een hoofdrol in de populaire Ketnetreeks ‘#LikeMe’, nu mag Lotte De Clerck (22) ook een optreden op Zomerhit aan haar palmares toevoegen. De jonge actrice en zangeres werd door Regi uitgekozen om de zieke Emma Heesters te vervangen. Maar wie is Lotte De Clerck nu eigenlijk? In een uitgebreid interview verklapt ze hoe de dj bij haar terecht kwam, hoe de band is met haar ‘#LikeMe’-collega’s en wat ze van haar personage heeft geleerd. En komt er een vervolg op die samenwerking met Regi? “Pommelien was er altijd om mij door alles heen te gidsen.”

0 reacties

  1. Vuurdoop voor kersverse radiostem Kim Van Oncen zit erop: “Als het al eens misloopt, hoop ik dat de mensen ons dat vergeven”
    BV
    13

    Vuurdoop voor kersverse radiostem Kim Van Oncen zit erop: “Als het al eens misloopt, hoop ik dat de mensen ons dat vergeven”

    De kop is eraf. Peter Van de Veire en Kim Van Oncen wensten Vlaanderen maandag voor het eerst een ‘Goeiemorgen Morgen’ op Radio2. Daarmee lijkt de agenda van Kim dubbel en dik gevuld. Acteren, een supermarkt runnen, de ochtendshow én mama zijn van twee kinderen: ze houdt heel wat ballen in de lucht. Toch spreekt ze van vrijheid en een ontspannen gevoel. Zo beleefde ze haar eerste week als radiopresentatrice. “Ik heb niet het gevoel dat ik veel harder moet werken dan een gemiddelde werkende Vlaming.”