Lotte De Clerck
Volledig scherm
PREMIUM
Lotte De Clerck © VRT / Kristof Ghyselinck

"Ik heb nu geproefd van wat ik het liefste doe": maak kennis met Lotte De Clerck, die met Regi mocht optreden op Zomerhit

BVZe had al een hoofdrol in de populaire Ketnetreeks ‘#LikeMe’, nu mag Lotte De Clerck (22) ook een optreden op Zomerhit aan haar palmares toevoegen. De jonge actrice en zangeres werd door Regi uitgekozen om de zieke Emma Heesters te vervangen. Maar wie is Lotte De Clerck nu eigenlijk? In een uitgebreid interview verklapt ze hoe de dj bij haar terecht kwam, hoe de band is met haar ‘#LikeMe’-collega’s en wat ze van haar personage heeft geleerd. En komt er een vervolg op die samenwerking met Regi? “Pommelien was er altijd om mij door alles heen te gidsen.”

0 reacties

 1. "Iluna en Mageno vonden hun draai niet in Frankrijk": Stephanie Planckaert en Christopher wonen weer in België
  PREMIUM
  BV

  "Iluna en Mageno vonden hun draai niet in Frankrijk": Stephanie Planckaert en Christop­her wonen weer in België

  De werken aan het Franse kasteel gaan onverminderd voort, en dat betekent dat Stephanie Planckaert (34) haar Christopher (37) regelmatig moet missen. “We willen niet ons hele leven op deze manier leiden”, klinkt het in ‘Story’. Het koppel legt uit waarom ze na vier maanden besloten terug naar België te komen met de kinderen, het nieuwe lief van Iluna en dat bange momentje met Mageno. “We vreesden voor een longembolie.”
 2. Ruth Beeckmans pikt de draad weer op na de plotse dood van haar man: “Ik hoop dat m’n lach terugkeert”
  PREMIUM
  BV
  3

  Ruth Beeckmans pikt de draad weer op na de plotse dood van haar man: “Ik hoop dat m’n lach terugkeert”

  “Ik probeer opnieuw kleur te vinden in het leven, maar een stukje van mijn hart zal altijd zwart blijven.” Langzaam krabbelt Ruth Beeckmans (40) recht na de uppercut die ’t noodlot haar een jaar geleden gaf. Met ‘Verliefd, Verloofd, Getrouwd In 24u’ maakt ze nu haar comeback op de buis. “Een programma maken vol verliefde koppels was het beste wat ik nu kon doen”, zegt ze in ‘Dag Allemaal’. Het VTM-gezicht vertelt onder meer over moeilijke momenten tijdens de opnames en hoe ze naar de toekomst kijkt. “Het klinkt misschien cliché, maar een stukje van mij is mee doodgegaan met Gary.”
 3. De kans op overstromingen voor je nieuwe woning correct inschatten? Deze nieuwe G- en P-scores helpen je op weg
  Livios

  De kans op overstro­min­gen voor je nieuwe woning correct inschatten? Deze nieuwe G- en P-scores helpen je op weg

  Wie vastgoed verkoopt of verhuurt, is verplicht om preciezere informatie te verstrekken over de overstromingsgevoeligheid van de woning. Die informatieplicht is er al tien jaar, maar werd in januari verstrengd. Het overstromingsrisico wordt voortaan opgesplitst in een G-score voor het gebouw en een P-score voor het perceel. Bouwsite Livios zocht uit wat er precies veranderd is.