Sisia Schoeters op de bank bij Anastasya Chernook.
Volledig scherm
Sisia Schoeters op de bank bij Anastasya Chernook. © YouTube @AnastasyaChernookofficial

“Ik ben van mijn vent verlost. Een aanrader”: Siska Schoeters grapt over breuk met Tomas De Soete

BVSiska Schoeters (40) neemt geen blad voor de mond. In een interview op YouTube gaat ze dieper in op haar breuk met Tomas De Soete (46), met wie ze eind 2021 na veertien jaar uit elkaar ging. De radiostem spreekt over het verwerkingsproces en vertelt over haar nieuwe leven na de breuk. Al doet ze dat met een stevige dosis spot: “Ik ben net van mijn vent vanaf. Een aanrader.”

 1. 1+1 actie: schrijf voor de start van het WK veldrijden een Gouden Cross-ploeg in en krijg er een gratis team bij
  Gouden Cross

  1+1 actie: schrijf voor de start van het WK veldrijden een Gouden Cross-ploeg in en krijg er een gratis team bij

  Komend weekend vindt de apotheose van het veldritseizoen plaats. In het Nederlandse Hoogerheide strijden de renners om de felbegeerde regenboogtrui. Met de Gouden Cross kan je jouw eigen droomploeg samenstellen en zo prachtige prijzen scoren. Schrijf je voor de start van de wedstrijd bij de beloften (zaterdag 4 februari om 13 uur, red.) een ploeg in, krijg je er zelfs een gratis team bij.
 2. Kan je als vrienden uit elkaar gaan? Relatietherapeut licht toe hoe je dat doet slagen in 5 stappen: “Het is zoeken naar het juiste evenwicht”
  PREMIUM

  Kan je als vrienden uit elkaar gaan? Relatiethe­ra­peut licht toe hoe je dat doet slagen in 5 stappen: “Het is zoeken naar het juiste evenwicht”

  Kris Wauters en Eva-Jane Smeenk. Eva Mouton en haar vriend. Siska Schoeters en Thomas De Soete. Camilla Cabella en Shawn Mendez. Het zijn vier koppels die onlangs na een lange relatie uit elkaar gingen, maar nog als vrienden door het leven willen gaan. Een mooie ambitie, die niet altijd simpel is. De relatie loslaten, een nieuwe manier van communiceren vinden of een nieuwe liefde: het zijn factoren die vrienden blijven met je ex een uitdaging kunnen maken. Relatietherapeute Sarah Van Pelt licht toe hoe je in 5 stappen van verliefd naar bevriend gaat.
 3. “Ik hoef jouw f*cking excuses niet te horen”: trailer tweede seizoen ‘Hacked’ gelost
  TV

  “Ik hoef jouw f*cking excuses niet te horen”: trailer tweede seizoen ‘Hacked’ gelost

  Goed nieuws voor de fans van de bekroonde jongerenreeks ‘Hacked’, want het tweede seizoen is in aantocht. In de eerste tien afleveringen maakte de kijker kennis met de drie hechte vrienden Nilou (Alicia Andries), Malick (Misha van der Werf) en Adanne (Helena Tengan), die gechanteerd en geteisterd werden door een genadeloze hacker. Maar nu is het tijd voor de andere kant van het verhaal. De fans komen eindelijk wat meer te weten over de hacker zélf.
 1. Evy Gruyaert blikt terug op haar jeugd en carrière: “Ik had geen zin om met het fameuze ‘open mondje’ bikinifoto’s maken”
  PREMIUM
  BV

  Evy Gruyaert blikt terug op haar jeugd en carrière: “Ik had geen zin om met het fameuze ‘open mondje’ bikinifoto’s maken”

  Het had niet veel gescheeld of ze had haar auditie voor Radio Donna gemist, maar kijk: intussen is Evy Gruyaert (43) al meer dan twintig jaar een vaste waarde in ons medialandschap. Al staat ze daar zelf nog steeds van te kijken, klinkt het in ‘PRIMO’. “Zelfs van leuke evenementen moet ik achteraf bekomen.” Een gesprek over haar brave jeugd, het populaire ‘Start 2 Run’ - “de meest illegaal gedownloade podcast aller tijden - en haar mediacarrière. “Ik sta wellicht iets te nuchter in het leven om die blingbling als een meerwaarde te zien. We zijn hier ook máár Vlaanderen, hé.”
 2. Bekendste radiokoppel Siska Schoeters en Tomas De Soete breekt: “Het was een hevige liefde. We hebben hard gelachen en hard gehuild”
  PREMIUM
  Showbizz

  Bekendste radiokop­pel Siska Schoeters en Tomas De Soete breekt: “Het was een hevige liefde. We hebben hard gelachen en hard gehuild”

  Het bekendste radiokoppel De Soete-Schoeters is niet meer. Dat maakte Siska Schoeters zelf bekend op Instagram. “Tomas en ik gaan uit elkaar. Na 14 jaar”, postte ze zonder omwegen bij een foto van hun beiden. Toen ze 2007 verliefd werden op elkaar was hij nog de golden boy van StuBru en zij de sidekick in zijn avondprogramma. Siska (39) groeide uit tot leading lady, Tomas (45) nam steeds meer de rol op van huisvader. Zo vormden ze naar eigen zeggen het beste team, voor zichzelf en de kinderen. Al was de seksuele aantrekking weg, vertrouwde Siska drie jaar geleden al toe aan James Cooke.
 3. Jelle De Beule toont hoe nuttig een Kastaar! kan zijn: “Komt van pas op een koude avond”
  BV

  Jelle De Beule toont hoe nuttig een Kastaar! kan zijn: “Komt van pas op een koude avond”

  Zaterdagavond mocht Jelle De Beule (41) een Kastaar! voor ‘beste fictiereeks' in ontvangst nemen, voor ‘Nonkels’. Een hele eer, maar ook vooral erg praktisch wanneer je ruiten aangevroren zijn, zo blijkt. “En als je dan op zo’n koude avond een Kastaar! wint, dan komt die heel erg van pas”, toont De Beule in een filmpje op sociale media, waarna hij de ijsvorming op de wagen er met z'n trofee afkrabt. Om er dan nog snel lachend aan toe te voegen: “Dit is niet mijn auto.”