Sisia Schoeters op de bank bij Anastasya Chernook.
Volledig scherm
Sisia Schoeters op de bank bij Anastasya Chernook. © YouTube @AnastasyaChernookofficial

“Ik ben van mijn vent verlost. Een aanrader”: Siska Schoeters grapt over breuk met Tomas De Soete

BVSiska Schoeters (40) neemt geen blad voor de mond. In een interview op YouTube gaat ze dieper in op haar breuk met Tomas De Soete (46), met wie ze eind 2021 na veertien jaar uit elkaar ging. De radiostem spreekt over het verwerkingsproces en vertelt over haar nieuwe leven na de breuk. Al doet ze dat met een stevige dosis spot: “Ik ben net van mijn vent vanaf. Een aanrader.”

 1. Bekendste radiokoppel Siska Schoeters en Tomas De Soete breekt: “Het was een hevige liefde. We hebben hard gelachen en hard gehuild”
  PREMIUM
  Showbizz

  Bekendste radiokop­pel Siska Schoeters en Tomas De Soete breekt: “Het was een hevige liefde. We hebben hard gelachen en hard gehuild”

  Het bekendste radiokoppel De Soete-Schoeters is niet meer. Dat maakte Siska Schoeters zelf bekend op Instagram. “Tomas en ik gaan uit elkaar. Na 14 jaar”, postte ze zonder omwegen bij een foto van hun beiden. Toen ze 2007 verliefd werden op elkaar was hij nog de golden boy van StuBru en zij de sidekick in zijn avondprogramma. Siska (39) groeide uit tot leading lady, Tomas (45) nam steeds meer de rol op van huisvader. Zo vormden ze naar eigen zeggen het beste team, voor zichzelf en de kinderen. Al was de seksuele aantrekking weg, vertrouwde Siska drie jaar geleden al toe aan James Cooke.
 1. Kan je als vrienden uit elkaar gaan? Relatietherapeut licht toe hoe je dat doet slagen in 5 stappen: “Het is zoeken naar het juiste evenwicht”
  PREMIUM

  Kan je als vrienden uit elkaar gaan? Relatiethe­ra­peut licht toe hoe je dat doet slagen in 5 stappen: “Het is zoeken naar het juiste evenwicht”

  Kris Wauters en Eva-Jane Smeenk. Eva Mouton en haar vriend. Siska Schoeters en Thomas De Soete. Camilla Cabella en Shawn Mendez. Het zijn vier koppels die onlangs na een lange relatie uit elkaar gingen, maar nog als vrienden door het leven willen gaan. Een mooie ambitie, die niet altijd simpel is. De relatie loslaten, een nieuwe manier van communiceren vinden of een nieuwe liefde: het zijn factoren die vrienden blijven met je ex een uitdaging kunnen maken. Relatietherapeute Sarah Van Pelt licht toe hoe je in 5 stappen van verliefd naar bevriend gaat.
 2. STREAMINGTIPS. Fan van ‘The Last of Us’? Met deze zes titels bent u klaar voor de grote zombie-apocalyps
  TV

  STREAMING­TIPS. Fan van ‘The Last of Us’? Met deze zes titels bent u klaar voor de grote zom­bie-apocalyps

  Het tv-jaar heeft z’n schrikwekkende start niet gemist dankzij de populaire tv-adaptatie van ‘The Last of Us’ op Streamz. De HBO-reeks met Pedro Pascal in de hoofdrol schetst een geloofwaardig beeld van hoe schimmels in combinatie met de opwarming van de aarde de mensheid kunnen infecteren en zo een zombie-pandemie kunnen inluiden. De reeks doet de honger naar meer realistische zombiefilms en -reeksen met een apocalyptisch kantje alleen maar toenemen. En met deze zes alternatieven is die week wachten op een nieuwe aflevering van ‘The Last of Us’ zo om(bie).
 3. Ben Segers over z'n scheiding: “Dat telefoontje kwam hard aan bij m’n ouders”
  PREMIUM
  BV
  3

  Ben Segers over z'n scheiding: “Dat telefoon­tje kwam hard aan bij m’n ouders”

  Ben Segers (48) is al jaren één van Vlaanderens meest gevierde acteurs, maar er was een tijd dat hij ervan droomde om pastoor te worden. “Het geloof is lang een houvast voor me geweest”, vertelt hij in ‘Primo’. Voor de gelegenheid staat de acteur daarom stil bij de tien geboden. Een uitgebreid gesprek over de relatie met z'n kinderen, de goeie band met z'n ex-vrouw en de bezorgdheid over z'n ouders. “Als overspel systematisch gebeurt, is dat onkuis, maar als het eenmalig is? Dan moet je daar als koppel in gesprek kunnen over gaan.”