Hugo Sigal op de MIA’s
Volledig scherm
PREMIUM
Hugo Sigal op de MIA’s © BELGA

Hugo Sigal slaagt erin om de draad van zijn leven weer op te pikken en is hoopvol: “Ik voel vooruitgang”

BVDrie maanden na het overlijden van zijn Nicole worstelt Hugo Sigal (75) nog steeds met zijn verdriet, maar hij probeert toch de draad van zijn leven weer op te pikken. En dat lukt. De artiest riep de hulp in van een rouwpsycholoog en put kracht uit zijn optredens, zoals bij de Kastaars!, ook al liep dat live tv-moment bijna faliekant af. Volgende maand volgt er nog een emotionele herdenking met de fans. “Ik voel de vooruitgang in mijn hoofd en hoe me dit allemaal oplucht en helpt. Al blijf ik donkere momenten hebben.”

 1. Hilde Van haesendonck duikt na ontslag weer even op in ‘Familie’: “Maar collega Ludo Hellinx was minder gewillig”
  PREMIUM
  BV

  Hilde Van haesendon­ck duikt na ontslag weer even op in ‘Familie’: “Maar collega Ludo Hellinx was minder gewillig”

  In 2022 werd ze ontslagen bij ‘Familie’, maar nu verschijnt Hilde van haesendonck opnieuw als Jenny in de soap. Deze week is ze te gast op het trouwfeest van Benny en Samira. “Ik was zo blij”, zegt Hilde. In ‘Dag Allemaal’ vertelt de actrice openhartig over het ontslag bij ‘Familie’, haar zoon, sterrenchef Seppe Nobels, en haar zeventigste verjaardag die dichterbij komt. “We zijn onze euthanasiepapieren al in orde aan het brengen.”
 2. Pommeline Tillière kreeg 20.000 euro voor ‘Temptation Island VIPS’: “Startbedrag van 5.000 euro vonden we te weinig”
  BV

  Pommeline Tillière kreeg 20.000 euro voor ‘Temptation Island VIPS’: “Startbe­drag van 5.000 euro vonden we te weinig”

  “Het heeft mij gebracht tot waar ik nu sta.” Pommeline Tillière (29) - die in 2017 voor het eerst te zien was in ‘Temptation Island’ - heeft nog steeds geen spijt van haar deelname. In de podcast van ‘Kurkdroog’ vertelt de blondine nu over haar ervaringen met de reeks, haar Only Fans-account en haar uiterlijk. “Eén gemene reactie bleek uiteindelijk de aanleiding voor mijn neuscorrectie.”
 3. Pommelien Thijs: “Zeer fijn om voor jongeren iets te kunnen betekenen”
  Showbits
  1

  Pommelien Thijs: “Zeer fijn om voor jongeren iets te kunnen betekenen”

  Gisterenavond kwam de ‘JEZ!’-feestweek aan zijn eind. De goedendoelenactie voor jongeren bracht meer dan drie miljoen euro op. Ondanks het slechte weer zakten heel wat mensen af naar het Eilandje in Antwerpen. Dat was voornamelijk het geval voor publiekslieveling Pommelien Thijs. Zij is dan ook een rolmodel voor heel veel jongeren. Showbits-reporter Desna trok naar de slotshow in Antwerpen en sprak met Pommelien Thijs en de andere gezichten over hun rol voor jongeren. Bekijk het in deze nieuwe Showbits-video.