Wijlen Nicole Josy en Hugo Sigal.
Volledig scherm
Wijlen Nicole Josy en Hugo Sigal. © Maxime Petit

Hugo Sigal schrijft open dankbrief na overlijden van zijn Nicole: “Ondanks verdriet hebben we ervaren hoe sterk Vlaanderen meeleeft”

BVHugo Sigal (75) heeft een openbare dankbrief geschreven voor alle Vlamingen. Naar eigen zeggen voelt hij zich erg gesteund na het overlijden van zijn grote liefde, Nicole Josy. Zij stierf op 4 november plots, na een ongelukkige val van de trap.

21 reacties

 • Andre Verleene

  2 maanden geleden
  Een voorbeeld voor velen, voor mij vlaams erfgoed.
 • Jellis Van Herzele

  2 maanden geleden
  Als je elkaar doodgraag hebt gezien, dan raak je die gevoelens niet kwijt ook na jaren niet. Sterkte. Je zie die mens altijd en overal weer. Zelfs in je dromen.
 • Kris Delrue

  2 maanden geleden
  Verdriet heelt met de jaren, maar de geliefde blijft een plaats in je hart dragen. Hoop doet leven!
 • Matthias Janssens

  2 maanden geleden
  Nicole was een deugeniet vertelde men…. Denk je nu ook niet dat ze vanuit het hiernamaals met hun “goeiemorgend , goeiemorgend “ vreugde en moed aan het geven is in Oekraine ? Heeel erg leuk hoe de mensen zich eraan optrekken ginder…. Goed gedaan Nicole !
 • Eduard Vanderheyden

  2 maanden geleden
  Sterkte nog Hugo en voor mij zal je steeds Hugo van Nicole zijn en blijven. Doorgaan man jullie verdienen het.
 1. Julie Vermeire en Sarah Mouhamou over kritiek in de media: “Ik trek mij niets meer aan van zure mensen”
  PREMIUM
  BV

  Julie Vermeire en Sarah Mouhamou over kritiek in de media: “Ik trek mij niets meer aan van zure mensen”

  Ze zitten in een totaal andere fase van hun leven, en toch werden Julie Vermeire (24) en Ketnetwrapper Sarah Mouhamou (27) hechte vriendinnen. Met dank aan ‘Een Echte Job’, het VTM-programma dat voor hen allebei een serieuze uitdaging bleek, vertellen ze in Dag Allemaal. “Toen een lief omaatje me zei dat ze een last was, brak mijn hart.” Een gesprek over de nadelen van werken in de media, het vierjarige zoontje van Sarah en hun zorgzaamheid voor hun familieleden. “’Met de centen van papa is het gemakkelijk’, klonk het. Terwijl ik er keihard mijn best voor doe.”
 2. Dit zijn de nieuwe toptelefoons van Samsung en zoveel kosten ze
  22

  Dit zijn de nieuwe toptele­foons van Samsung en zoveel kosten ze

  Samsung heeft vanavond zijn nieuwe toptelefoons voorgesteld: de Samsung Galaxy S23, de S23+ en de S23 Ultra. De smartphones zullen meer kosten dan de voorgangers van vorig jaar. De prijssprong is niet zo fors als bij Apple vorige herfst, maar er komt toch zo’n twaalf procent bij voor de belangrijkste telefoons uit de reeks. Dit jaar springen daarnaast de camera van 200 megapixels bij de S23 Ultra en de keuze voor een processor van Qualcomm in het oog. Samsung stelde ook vijf nieuwe laptops voor.
 1. Els de Schepper combineert haar theaterwerk met studeren: “Ik ben bijna drie keer zo oud als mijn medestudenten”
  PREMIUM
  BV

  Els de Schepper combineert haar theater­werk met studeren: “Ik ben bijna drie keer zo oud als mijn medestuden­ten”

  Els de Schepper (57) bracht tijdens de coronaperiode een kunstboek uit, en sindsdien heeft kunst haar helemaal in de greep. Zodanig zelfs dat Els nu weer op de schoolbanken zit. Ze volgt een opleiding 3D Ontwerp aan de Hogeschool Gent. In een interview met ‘Primo’ vertelt de actrice alvast wat meer over haar opleiding, hoe ze geleerd heeft om grenzen te stellen en haar vele overtuigingen. “Als een vrachtwagen met varkens me op de autosnelweg passeert, zeg ik ‘sorry’.”
 2. Na vijf weken zijn ‘Temptation Island’-ster Megan en haar Dennis al verloofd: “Ik heb haar een en ander uitgelegd qua boekhouding”
  PREMIUM
  BV

  Na vijf weken zijn ‘Temptation Is­land’-ster Megan en haar Dennis al verloofd: “Ik heb haar een en ander uitgelegd qua boekhou­ding”

  Ze verraste iedereen. Eerst met haar (vermeende) belastingontduiking, vervolgens met haar nieuwe vriend en - amper vijf weken later - met haar verloving. Het leven van ‘Temptation Island’-deelneemster Megan Desaever zit op kruissnelheid, met dank aan haar Nederlandse lover Dennis Roos. Waarom het zo hard gaat tussen beiden, hoe ze elkaar vonden en vooral: waarom Megan na een blitzromance instemde met een huwelijk, wordt nu duidelijk. Het verhaal van liefde met een grote L, een aanzoek in Dubai én een potentieel financieel masterplan. “Onze ouders waren een beetje in shock.”