Lisa Del Bo, links op het Eurovisiesongfestival in 1996, rechts in één van haar favoriete plekken: de kerk.
Volledig scherm
PREMIUM
Lisa Del Bo, links op het Eurovisiesongfestival in 1996, rechts in één van haar favoriete plekken: de kerk. © Belga/Ghyselinck

Hoe gaat het nog met Songfestival-zangeres Lisa Del Bo? “Ik ga elke ochtend om 8 uur naar de mis”

BV“Liefde is een kaartspel met jokers en pokers.” In een sneeuwwitte outfit zong Lisa Del Bo (60) zesentwintig jaar geleden de pannen van het dak op het Eurovisiesongfestival in Oslo. Het buitenlandse avontuur was voor de Limburgse een rollercoaster vol plezier, maar ook stress en zelfs een huilbui, vertelt ze. Intussen gooit Del Bo het in haar muziek over een meer religieuze boeg, wat haar kracht gaf toen ze vorige week werd opgenomen in het ziekenhuis. “Ik heb ontzettend veel moeten huilen.”

13 reacties

 • Hubert Geelen

  1 week geleden
  Lisa heeft ons land die avond op perfecte wijze vertegenwoordigd met haar liedje. Er kan maar één de winnaar zijn, en meestal is dat niet het beste nummer. Men zegt op voorhand dat dit jaar Oekraine zal winnen, dat zegt genoeg om te weten dat het bij de puntenverdeling vaak om meer gaat dan het liedje, en dat is jammer.
 • patrick de bock

  1 week geleden
  Haar liedje was prachtig. Ze verdiende beter
 • Ivan Smissen

  1 jaar geleden
  Het was toen al een sensuele vrouw en ze is met de leeftijd blijkbaar zelfs nog knapper geworden! Waarom zien en horen we niet meer van haar?
 • Dirk Michiels

  1 jaar geleden
  Het was destijds een goed lied en zeer goed gezongen, proficiat Lisa ! Tegenwoordig is het meer karnaval dan muziek.
 • Chris Buyse

  1 jaar geleden
  Die vrouw blijft altijd even mooi Forever beautiful, Lisa !
 1. Sean Dhondt voelt zich eindelijk weer goed in zijn vel: “Ik kan oprecht zeggen dat ik weer gelukkig ben”
  BV
  1

  Sean Dhondt voelt zich eindelijk weer goed in zijn vel: “Ik kan oprecht zeggen dat ik weer gelukkig ben”

  Het zijn enkele bewogen jaren geweest voor Sean Dhondt (38). De zanger raakte betrokken in een sexting-schandaal. Niet veel later kwam er ook een einde aan zijn huwelijk met Allison Scott. Ondertussen gaat het de presentator weer voor de wind. Momenteel is Sean nog te zien in ‘Ketnet Musical’. Daarnaast is hij ook al zo’n 1,5 jaar samen met zijn nieuwe vriendin Maithé. “Laten we zeggen dat ze mij jong en actief houdt.”
 2. Jacques Vermeire waagt zich opnieuw aan TikTok na schouderbreuk: “Maar echt dansen lukt nog niet”
  Play
  BV

  Jacques Vermeire waagt zich opnieuw aan TikTok na schouder­breuk: “Maar echt dansen lukt nog niet”

  In februari brak Jacques Vermeire (70) zijn schouder nadat de hond des huizes hem letterlijk voor de voeten liep, en daar hangt een lange revalidatie aan vast. Hoe het intussen met hem gaat? Hij is nog volop aan het revalideren, maar kan wel opnieuw verschijnen in de TikTok-video’s van dochter Julie. “Hij kan opnieuw normaal functioneren en al met minder beperkingen bewegen, zoals in de TikToks te zien is”, geeft de manager van de komiek een update. “Maar echt dansen, dat lukt nog niet meteen.”