Sandrine Van Handenhoven tijdens 'Idool 2004' en in 2022.
Volledig scherm
Sandrine Van Handenhoven tijdens 'Idool 2004' en in 2022. © ImageDepot - ImageRetriever - Image Depot Retriever/Photonews

Hoe gaat het nog met Sandrine uit ‘Idool’?: “Tijdens corona ben ik weer fulltime gaan studeren”

BVIn 2005 gaf Sandrine Van Handenhoven (38) Vlaanderen ‘Goosebumps’ met haar gelijknamige hit. ‘Idool’ bezorgde de zangeres een vliegende carrièrestart, die zich uitbreidde met acteer- en presentatiewerk. Bijna twintig jaar later staat muziek nog steeds op nummer één, al houdt Sandrine daarnaast nog een hoop ballen in de lucht. Een theaterstuk, tv-werk, optredens en een fulltime studie combineren? Geen probleem voor deze powervrouw. “Ik zou ervoor tekenen om voor de rest van mijn leven zo door te gaan.”

  1. MEDIAWATCHERS “Al die Kampioenen-merchandise is de VRT onwaardig en de acteurs krijgen er peanuts voor”
    podcast
    5

    MEDIAWAT­CHERS “Al die Kampioenen-merchandi­se is de VRT onwaardig en de acteurs krijgen er peanuts voor”

    Ook deze week kijken onze Mediawatchers met een strenge maar rechtvaardige blik naar het medialandschap. Deze keer viel hen iets op dat niet op televisie te zien is: de Kampioenen-bouwdoos die nu te koop is. Los van de kwaliteit van de bouwdoos, vindt HLN-journalist Mark Coenegracht al die merchandise een openbare oproep onwaardig: “Het is gewoon een zeer gemakkelijke manier om snel wat geld te verdienen op kap van de acteurs”. Luister naar de hele aflevering van de HLN-podcast ‘De Mediawatchers’ hierboven.