Arnold Willems blikt in Dag Allemaal terug op z'n carrière.
Volledig scherm
PREMIUM
Arnold Willems blikt in Dag Allemaal terug op z'n carrière. © Kristof Ghyselinck

Herlees hier ons laatste interview met ‘Wittekerke’-acteur Arnold Willems: “Een testament? Daar ben ik niet mee bezig”

BV“In tegenstelling tot veel oude mensen zaag en klaag ik niet. Ik ben nog zelfstandig, goed van geest en m’n haar wordt zelfs niet grijs.” Acteur Arnold Willems, voor eeuwig Georges uit ‘Wittekerke’, is overleden. Wij spraken hem in maart nog ter ere van zijn 90ste verjaardag, en toen dacht hij nog lang niet aan afscheid nemen. Het werd een gesprek over zijn rijke carrière en de liefde van z’n leven. “An was de beste leerling die ik had. En toen werden we verliefd op elkaar.”

13 reacties

 • Henri Demeer

  2 maanden geleden
  De staat wel hoor, ze gaan je niet vergeten .RIP
 • Lorenzo Maertens

  2 maanden geleden
  Mijn beste maatje het gaat u goed hierboven je hebt me veel geleerd...
 • Frank Cube

  2 maanden geleden
  Dankjewel voor de mooie tv momenten rust in vrede.
 • Lieve Lerno

  2 maanden geleden
  Veel sterkte voor de familie Mijn man Herwig heeft hem goed gekend ,met de opname in de Provence Hij was ook de laatste persoon die hem nog ontmoet heeft ,in 1993 voor hij verongelukt is . We zaten ook nog samen in de zwarte komedie ,terwijl de dochter aan het repeteren was ,hij was een lieve aimabel man en ook een groot acteur Met een prachtige aangename stem
 • imke de meester

  6 maanden geleden
  An was lang sociaal assistente op het toenmalige Ruca daarna spijtig genoeg gedoopt tot het huidige UA, daar zagen we haar partner geregeld. Hij was altijd vriendelijk.
 1. Een douche midden in de kamer. Daarom konden de ‘Blind Getrouwd’-koppels hun eerste huwelijksnacht hier niet doorbrengen
  Play
  HLN Showbits
  2

  Een douche midden in de kamer. Daarom konden de ‘Blind Ge­trouwd’-kop­pels hun eerste huwelijks­nacht hier niet doorbren­gen

  De vier koppels van ‘Blind Getrouwd’ hebben hun ja-woord gegeven. Tijd voor het grootste trouwfeest van Vlaanderen. Dat vieren de kersverse paren samen in feestzaal De Koolputten in Waasmunster. Desna spreekt met de uitbater van de zaal over hoe dat allemaal verlopen is. Hoeveel flessen champagne zijn er gekraakt? Wie bepaalde het menu? En waarom koos VTM een ander hotel voor de eerste huwelijksnacht van de koppels? Dat ontdek je in een nieuwe Showbits.
 2. Elke Clijsters verdacht stil over liefdesleven én blijft zus Kim nu definitief in de VS? “Alvast een gemis op familiefeestjes”
  Play
  3

  Elke Clijsters over liefdesle­ven én blijft zus Kim nu definitief in de VS? “Alvast een gemis op familie­feest­jes”

  Ex-tennisster Elke Clijsters is goed op weg om de finale van ‘BV Darts’ te halen. De kans dat haar zus Kim Clijsters haar komt aanmoedigen is wel bijzonder klein, nu de voormalige nummer 1 van de wereld in de VS woont. Of dat definitief is, weet Elke niet. “Maar ik mis haar wel enorm, zeker tijdens familiefeestjes”, bekent ze aan Jarne. Over haar liefdesleven doet de ex-’Bachelorette’ mysterieuzer. Bekijk het in een nieuwe Showbits.