Helmut Lotti
Volledig scherm
PREMIUM
Helmut Lotti © Kristof Ghyselinck

Helmut Lotti is weer gelukkig in de liefde: “Ik heb eindelijk een vrouw gevonden die weet hoe ze mij moet aanpakken”

BV“Ik was altijd nummer één in de hitlijsten, en ik heb die plaats verloren”, zegt Helmut Lotti (53). Toch is hij gelukkiger dan ooit, dankzij de liefde. De zanger heeft er een hobbelig liefdesparcours opzitten. “Ik heb hartstochtelijk ruziegemaakt in mijn drie huwelijken”, zegt Helmut aan ‘Dag Allemaal’. Maar in Marieke vond hij eindelijk een partner die hem én zijn autisme de baas kan.

 1. Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?
  Mijntelco

  Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?

  Als het van het BIPT afhangt, kunnen we straks kiezen welke modem we nemen wanneer we een nieuw internetabonnement afsluiten. De Belgische telecomregulator kondigde daar eind vorig jaar een ontwerpbesluit voor aan. Het zou betekenen dat je als klant niet langer verplicht bent om de modem van je internetprovider te gebruiken, maar je eigen apparaat kan aansluiten op het netwerk. Mijntelco.be zoekt uit of dat een goede verandering zou zijn.
 2. Evi Hanssen openhartig over de vele gezichten van rouw: “Gisteren ben ik na de opnames in huilen uitgebarsten”
  BV
  2

  Evi Hanssen openhartig over de vele gezichten van rouw: “Gisteren ben ik na de opnames in huilen uitgebar­sten”

  “Ik ben niet altijd triest. Ik ben zelfs heel vaak heel gelukkig.” In een bericht op Instagram vertelt Evi Hanssen (44) openhartig over het rouwproces dat ze momenteel meemaakt. Midden maart moest de presentatrice afscheid nemen van haar moeder Arlette en dat verliest valt haar duidelijk nog steeds erg zwaar. Al zijn er ook goede momenten. “Rouw kent vele gezichten.”