Heidi Van Tielen bij JOE.
Volledig scherm
Heidi Van Tielen bij JOE. © JOE

Heidi Van Tielen na drie jaar opnieuw vast te horen op de radio

BVHet nieuwe radionajaar van 2022 begint vandaag bij JOE. Een belangrijke wijziging in de programmatie is dat Heidi Van Tielen (36) samen met Bart-Jan Depraetere (47) een radiokoppel zal vormen. Zij presenteren vanaf nu elke werkdag tussen 10 en 12 uur het gloednieuwe programma ‘Soulmates’. Voor Heidi is het de eerste keer in drie jaar tijd dat ze weer fulltime radio gaat maken.

1 reactie

 • Bossuyt Frank

  2 maanden geleden
  Tof duo! Succes
 1. Slechts 42 procent van Belgen past voorschotfactuur energie aan: dit zijn de risico’s
  Mijnenergie

  Slechts 42 procent van Belgen past voorschot­fac­tuur energie aan: dit zijn de risico’s

  58% van de Belgen heeft zijn voorschot voor energie de voorbije maanden nog niet verhoogd. Dat blijkt uit een enquête in opdracht van Luminus. Toch zorgt uitstel in deze situatie in geen geval voor afstel. Integendeel, wie niet in actie schiet, riskeert onaangename verrassingen bij het ontvangen van de slotfactuur. Zeker nu de energieprijzen recordhoogtes bereiken. Mijnenergie.be zet de feiten op een rij.
 2. 
Personeel honeymoon-resort ‘Blind Getrouwd’ wikt en weegt slaagkansen van de koppels
  Showbits
  3

  Personeel honeymoon-re­sort ‘Blind Getrouwd’ wikt en weegt slaagkan­sen van de koppels

  De koppels van ‘Blind Getrouwd’ genieten in de aflevering van vanavond nog altijd van hun honeymoon in Turkije. Ze gaan in groep op uitstap om elkaar beter te leren kennen. Er is toenadering, maar ook een eerst groot conflict tussen Lien en Joren. Zij sluit hem letterlijk buiten, waardoor hij de nacht moet doorbrengen op een bedje aan het zwembad. Dat is ook het personeel van het luxe resort Lujo Bodrum niet is ontgaan, zo ontdekte Desna bij een bezoek aan het hotel. “We waren wel benieuwd waar de ruzie over ging, maar we konden het niet verstaan”, vertelt Defne Turan, sales manager. De koppels beschikten in hun villa ook over een persoonlijke butler. Ook met één van hen heeft Desna een gesprek in deze nieuwe Showbits.