Getty Images
Volledig scherm
PREMIUM
© Getty Images

Hannelore Knuts (45) is nog steeds een veelgevraagd internationaal topmodel: “Werkdagen van twaalf uur zijn geen uitzondering”

BVBelgië gaat op zoek naar een toekomstig topmodel van eigen bodem, en wie beter dan Hannelore Knuts (45) om die zoektocht - die te zien zal zijn op Streamz - in goede banen te leiden? “Uiteraard zal ik kritiek geven, maar opbouwende. Ik ga niet de bitch uithangen.” In een interview met ‘Story’ vertelt het Limburgse model, dat nog altijd furore maakt op de catwalk, alvast wat meer over haar aanvaring met modekoning Valentino, haar terugkeer naar België en het financiële aspect. “Aan een fotoshoot voor een magazine hou ik misschien maar 100 euro over.”

 1. Hoogrendementsglas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?
  Livios

  Hoogrende­ments­glas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?

  Willen we de klimaatdoelstellingen halen, zullen we allemaal in actie moeten schieten. Jij kan onder meer je steentje bijdragen door je verouderde woning energiezuinig te renoveren, denk bijvoorbeeld aan het isoleren van je dak of gevel of plaatsen van hoogrendementsglas. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar óók voor je portemonnee. Bouwsite Livios zocht uit hoeveel je kan besparen door je oude ramen te vervangen en welke premies je daarvoor kan aanvragen.
 2. Ziggy uit 'K2 zoekt K3' trok naar Turkije voor nieuw gebit: “De horrorverhalen maakten me wél ongerust”
  PREMIUM
  BV

  Ziggy uit 'K2 zoekt K3' trok naar Turkije voor nieuw gebit: “De horrorver­ha­len maakten me wél ongerust”

  Ziggy Krassenberg (21), die deelnam aan ‘K2 zoekt K3', timmert verder aan zijn muziekcarrière. En daar hoort volgens hem ook een nieuw gebit bij. Hij trok naar Turkije, waar hij zijn tanden liet afvijlen en een volledig nieuw gebit van zirkonium kronen liet steken. In een openhartig interview blikt hij terug op zijn ‘K2 zoekt K3'-avontuur, vertelt hij over zijn cosmetisch tripje én toont het eindresultaat. “Als ik naar mezelf in de spiegel kijk denk ik ‘wauw’.”