Hanne van K3 verklapt wie de meter en peter van haar baby worden

BVEen tijdje geleden deden we een oproep aan de fans van K3: wat willen jullie graag weten over Hanne, Marthe en Julia? Met die vangst aan vragen trekt Jarne naar de meisjes en zo komen we enkele dingen te weten die we nog niet wisten over K3. Welk nummer zouden ze zelf liever schrappen uit de setlist? Slapen ze op tournee samen in één kamer of zelfs in één bed? En Hanne verklapt zelfs wie ze als peter en meter heeft gekozen voor de baby. Bekijk het in een nieuwe Showbits.

0 reacties

 1. Kersverse mama Kat Kerkhofs laat in haar ziel kijken: “Een luxeleven? Dries en ik eten niet elke avond kaviaar, hé”
  PREMIUM
  BV

  Kersverse mama Kat Kerkhofs laat in haar ziel kijken: “Een luxeleven? Dries en ik eten niet elke avond kaviaar, hé”

  Tien maanden na de geboorte van zoontje Ciro Romeo keert Kat Kerkhofs (34) terug naar het tv-scherm. Op Play4 leidt de wederhelft van Dries Mertens (35) vanaf donderdag de muziekshow ‘Tulpen uit Antwerpen’ in goede banen. “Ik pak mijn job als presentatrice aan als m’n examens destijds”, lacht ze. Een uitgebreid gesprek over Ciro en het moederschap, Napolitaanse palazzo’s, dineren met Hadise en haar toekomstplannen met manlief Dries. “Zeker nu we een eigen kind hebben, snakken we naar een veilige basis.”
 2. Na 40 dagen radiostilte keert Rani De Coninck terug naar ‘Joe’: “Morgen probeer ik weer live te gaan met al het verdriet in mijn hart”
  BV

  Na 40 dagen radiostil­te keert Rani De Coninck terug naar ‘Joe’: “Morgen probeer ik weer live te gaan met al het verdriet in mijn hart”

  “Ik vind mijn ‘reason to smile’ even niet meer”, biechtte Rani De Coninck (52) een tijdje geleden op. Een nodige radiopauze van zes weken volgde, en die wierp zijn vruchten af. Vanaf morgen is Rani opnieuw te horen op ‘Joe’, en dat vanuit de bergen. Dat kondigde ze zelf graag aan met een mooie boodschap. “Mijn verdriet van vroeger is niet verdwenen door mijn periode van ‘radiovasten’. Nee, juist niet. ‘t Is verdriet van vandaag geworden.”