Arno Hintjens in Brusselse AB
Volledig scherm
Arno Hintjens in Brusselse AB © ID | Alex Vanhee

Fans kunnen de urne van Arno gaan groeten in de AB

BVArno Hintjens kan binnenkort gegroet worden in de Brusselse AB, zo maakte de muziekhal vandaag bekend. De familie van de zanger, die overleed na een lange strijd tegen kanker, wil zo zijn fans ook de kans geven om afscheid te nemen. 

3 reacties

 • eduard jacobs

  11 maanden geleden
  Rust zacht Arno , dankje voor de tijdloze prachtige muziek , ❤❤❤
 • Chris Lampo

  11 maanden geleden
  Rust zacht lieve Arno, Het gaat je goed hier boven 😢
 • noel braeckman

  11 maanden geleden
  Het gaat je goed m'n held,dank u dat we U mochten kennen 🖤🖤🖤
 1. Ruth Beeckmans speelt eerste grote fictierol in vijf jaar tijd: “Ook na grootste tegenslagen probeer ik te blijven lachen”
  PREMIUM
  BV

  Ruth Beeckmans speelt eerste grote fictierol in vijf jaar tijd: “Ook na grootste tegensla­gen probeer ik te blijven lachen”

  “Niets zo leuk als zo’n gigantische camion besturen.” Na haar job als Cupido in ‘Verliefd, Verloofd, Getrouwd in 24u’ toont Ruth Beeckmans (40) zich opnieuw van haar meest menslievende kant. Als vrachtwagenchauffeur Erika komt ze in ‘Aller/Retour’ namelijk in contact met transmigrant Idy. Een rol waarmee Ruth - na ‘Rosie & Moussa’ uit 2018 - demonstreert dat ze ook het serieuze werk aankan. “Voor deze rol heb ik zelfs - in sneltempo - mijn C-rijbewijs gehaald.”
 2. Daphne Paelinck stapt na ‘Thuis’ ook echt in het huwelijksbootje: “Zoals mijn personage Christine het aanpakt, wil ik niet trouwen”
  PREMIUM
  TV

  Daphne Paelinck stapt na ‘Thuis’ ook echt in het huwelijks­boot­je: “Zoals mijn personage Christine het aanpakt, wil ik niet trouwen”

  Het is zover: vanavond trouwen Christine en Adil in ‘Thuis’. Voor Daphne Paelinck (34) een mooie generale repetitie, want de actrice is zelf verloofd met theatermaker Randall Van Duytekom, de papa van hun dochters Mae (1,5) en Allie (3,5). “Randall deed z’n aanzoek tijdens de bevalling van ons tweede dochtertje, mijn water was net gebroken”, vertelt ze in ‘TV Familie’.
 3. Wat als we topverdachte Danira Boukhriss Terkessidis confronteren met de vraag: “Ben jij Foxy Lady in ‘The Masked Singer’?”
  Showbits

  Wat als we topverdach­te Danira Boukhriss Terkessi­dis confronte­ren met de vraag: “Ben jij Foxy Lady in ‘The Masked Singer’?”

  In de ‘Guessing Game’ op vtm.be staat Danira Boukhriss Terkessidis met stip op 1 als verdachte voor Foxy Lady in ‘The Masked Singer’. Dat ze best aardig kon zingen, bewees ze in het verleden al vaker. En Foxy Lady is ook een echt showbeest. Logisch dus dat ze voor sommige speurders en een groot deel van het publiek topverdachte is. Maar wat als Jarne haar kan confronteren met de vraag: “Ben jij Foxy Lady?”. Hoe redt Danira zich uit die netelige situatie. Bekijk het in een nieuwe Showbits.
 1. Verplicht renoveren naar EPC-label D, C of B: met deze duurzame ingrepen is jouw woning in regel én bespaar je hopen energie
  Livios

  Verplicht renoveren naar EPC-label D, C of B: met deze duurzame ingrepen is jouw woning in regel én bespaar je hopen energie

  Tegen 2050 moeten alle Vlaamse woningen energieneutraal zijn. Althans, dat is de ambitie van de overheid. Uiteraard lukt dat niet van vandaag op morgen. 2023 vormt een eerste belangrijke tussenstap. Wie een nieuwe woning koopt, moet vanaf dat jaar eerst een energieprestatiecertificaat (EPC) met label D of hoger kunnen voorleggen. Bouwsite Livios overloopt welke concrete en haalbare ingrepen je al een heel eind op weg zetten.
 2. ‘Dertigers’-actrice Emma Moortgat is dochter van steenrijke bierbrouwer: “Ik weet dat ik in een geprivilegieerde positie zit”
  PREMIUM
  BV
  2

  ‘Dertigers’-actrice Emma Moortgat is dochter van steenrijke bierbrou­wer: “Ik weet dat ik in een geprivile­gi­eer­de positie zit”

  “Ik kan zo voor een job terecht in het familiebedrijf”, zegt Emma Moortgat (27) in ‘Dag Allemaal’. Hoewel ze deel uitmaakt van de familie achter brouwerij Duvel-Moortgat, bewandelt ze liever een heel ander en onzeker pad, dat van het acteren. Met de rol van Laura in de nieuwe ‘Dertigers’ leert het grote publiek haar kennen. In dit interview vertelt de actrice hoe het is om op te groeien in een rijke familie en deelt ze haar ervaringen op de set. “Tijdens de casting moest ik met m’n benen omhoog tegen de muur liggen.”