Familie-actrice Caroline Maes staat na 20 jaar weer op de planken: “Ik wil vaker uit mijn comfortzone treden”

BVOude liefde roest niet en dus keert Caroline Maes (46) na 20 jaar terug naar het theater. Begin volgend jaar speelt de ‘Familie’-actrice mee in ‘Vapeurs 4 - Op Safari’ van Backstage Producties, het theatergezelschap van o.a. James Cooke en Dirk Van Vooren. “James wilde al heel lang eens met mij samenwerken, en ik met hem, maar het kwam er maar niet van”, zegt Caroline. “Maar nu is het gelukt, dankzij mijn goede vriendin Karen Damen.”

0 reacties

 1. "Ik word steeds minder aangesproken als Pascalleke. Soms herkennen de mensen me niet meer": Danni Heylen staat opnieuw op de planken
  PREMIUM
  BV

  "Ik word steeds minder aangespro­ken als Pascalleke. Soms herkennen de mensen me niet meer": Danni Heylen staat opnieuw op de planken

  Danni Heylen (71) staat weer op de planken. In ‘Café Beveren’ vervangt ze Martine Jonckheere (66), die opnieuw tegen borstkanker vecht. “Ik ben content dat ik haar zo een klein beetje kan helpen”, klinkt het in PRIMO. Danni wenst haar collega dan ook het allerbeste. Maar hoe is het met haar eigen gezondheid gesteld? Denkt ze soms al aan haar pensioen? En wordt ze nog vaak herkend als Pascalleke uit ‘FC De Kampioenen’? “Als werken niet meer lukt, zullen mijn dierbare collega’s me daar wel attent op maken.”
 2. “Ik hoef jouw f*cking excuses niet te horen”: trailer tweede seizoen ‘Hacked’ gelost
  TV

  “Ik hoef jouw f*cking excuses niet te horen”: trailer tweede seizoen ‘Hacked’ gelost

  Goed nieuws voor de fans van de bekroonde jongerenreeks ‘Hacked’, want het tweede seizoen is in aantocht. In de eerste tien afleveringen maakte de kijker kennis met de drie hechte vrienden Nilou (Alicia Andries), Malick (Misha van der Werf) en Adanne (Helena Tengan), die gechanteerd en geteisterd werden door een genadeloze hacker. Maar nu is het tijd voor de andere kant van het verhaal. De fans komen eindelijk wat meer te weten over de hacker zélf.
 1. Average Rob heeft een Kastaar, een Jamie én 250.000 volgers op YouTube: “Toen die zender ons afwees, was dat een wake-upcall”
  PREMIUM
  BV
  1

  Average Rob heeft een Kastaar, een Jamie én 250.000 volgers op YouTube: “Toen die zender ons afwees, was dat een wa­ke-up­call”

  Average Rob sleepte afgelopen week samen met z’n kompanen Arno The Kid en Milan Cools een Kastaar én een Jamie Award in de wacht. Eindelijk erkenning dus, al kwam dat voor de 250.000 abonnees van het internetfenomeen niet als een verrassing. “Mensen snappen het nu, en dat voelt goed.” Wij spraken Rob over de afwijzing van een grote zender, de stunts die z’n vriendin de stuipen op het lijf jagen en hoe dat financieel allemaal in z’n werk gaat. “Ik keer mezelf maandelijks een loon uit.”
 2. "Alles waar een man van droomt, heb ik gezien op Ibiza. Als toeschouwer": Pat Krimson blikt terug op hoogte- én dieptepunten van z'n carrière
  PREMIUM
  BV

  "Alles waar een man van droomt, heb ik gezien op Ibiza. Als toeschou­wer": Pat Krimson blikt terug op hoogte- én dieptepun­ten van z'n carrière

  “Ik dacht dat ik er internationaal zou doorbreken. Maar door het goeie leven is het er niet van gekomen.” Patrick Claesen (57), alias Pat Krimson, woonde jarenlang op feesteiland Ibiza. “Ik heb er gewerkt voor rijke mensen en gekke dingen gezien en gedaan”, vertelt hij in Primo. In het uitgebreide interview blikt hij terug op de hoogte- en dieptepunten van z’n lange carrière en vertelt hij over de liefde voor z’n vriendin Loredana en dochtertje Troy en de toekomst van 2Fabiola. “Sommigen noemen me een legende. Dat is leuk, ook al voel ik me helemaal niet zo.”
 3. 1+1 actie: schrijf voor de start van het WK veldrijden een Gouden Cross-ploeg in en krijg er een gratis team bij
  Gouden Cross

  1+1 actie: schrijf voor de start van het WK veldrijden een Gouden Cross-ploeg in en krijg er een gratis team bij

  Komend weekend vindt de apotheose van het veldritseizoen plaats. In het Nederlandse Hoogerheide strijden de renners om de felbegeerde regenboogtrui. Met de Gouden Cross kan je jouw eigen droomploeg samenstellen en zo prachtige prijzen scoren. Schrijf je voor de start van de wedstrijd bij de beloften (zaterdag 4 februari om 13 uur, red.) een ploeg in, krijg je er zelfs een gratis team bij.