© VRT
Volledig scherm
PREMIUM
© © VRT

Experten laaiend enthousiast over VRT-debutante Fien Germijns: “Dat hoge loon? Een duidelijk signaal naar de concurrentie”

BVAls de grote baas van de VRT je “een nieuwe leading lady” noemt, betekent dat zowel een pluim op je hoed als druk op je schouders. Fien Germijns (27) lijkt er echter allerminst onder gebukt te gaan, en moeiteloos haar vuurdoop als presentatrice van ‘Switch’ te doorstaan. En dat vinden ook de experten. “Ik buig mijn hoofd zeer eerbiedig voor wat ik zie”, zegt presentatiecoach Jo De Poorter in ‘Dag Allemaal’.

 1. ‘Kampioenen’-acteurs blij dat geschrapte afleveringen weer online komen: “Het ging om een aantal van onze beste afleveringen”
  TV
  24

  ‘Kampioenen’-ac­teurs blij dat geschrapte afleverin­gen weer online komen: “Het ging om een aantal van onze beste afleverin­gen”

  Na alle kritiek rond de geschrapte ‘F.C. De Kampioenen’-afleveringen raakte op maandag bekend dat de VRT haar beleid heeft aangepast. Als gevolg zullen de afleveringen in kwestie weer te zien zijn via het streamingplatform VRT Max. Acteurs uit de reeks reageren alvast opgetogen op de beslissing van de openbare omroep. “Geen enkele persoon tegengekomen die hun beslissing begreep.”
 2. "Een extra verificatie is niet altijd nodig": dit riskeer je wanneer je kredietkaart gestolen wordt
  Spaargids.be

  "Een extra verifica­tie is niet altijd nodig": dit riskeer je wanneer je krediet­kaart gestolen wordt

  Een betaalkaart kwijtspelen kan je heel wat stress bezorgen. Zeker als het een kredietkaart is, houd je best je hart vast. Heel wat belangrijke info is immers direct op je kaart te vinden. Daardoor bestaat de mogelijkheid dat een dief je kaart -zelfs zonder pincode- kan gebruiken. Wat zijn nu precies de risico’s en wat moet je absoluut doen wanneer je je kredietkaart verliest? Spaargids.be zocht het voor je uit.