EXCLUSIEF. Betty (van ‘Big Brother’) reageert voor het eerst op maatje meer: “Ik was het zo beu om te vermageren”

BVSinds ze een TikTok-account startte, is Betty Owczarek (46) - de sexy stoeipoes uit de eerste reeks van ‘Big Brother’ - weer helemaal terug in de picture, en hoe. Dansend in haar bikini op het strand van Juan-les-Pins, pronkend met haar maatje meer. Drie cijfers staan er intussen op de weegschaal en dat lokt heel wat reacties uit op sociale media. Senne kon Betty strikken voor haar eerste interview in jaren en dat tijdens haar vakantie in Zuid-Frankrijk. “Ik was het zo beu om te vermageren. Plots ontplofte er iets in mij en besliste: foert, ik ben wel mooi”, vertelt ze exclusief aan Showbits.

18 reacties

 • Conny Cormo

  1 week geleden
  Groot gelijk Betty. Weet je hoe moeilijk en vervelend het is om niet eens mee te drinken of een snoepje te eten if lekker te eten zoals iedereen.
 • nicky vandee

  2 weken geleden
  Betty is gewoon 'n schatje, en nog zeer mooi ook, bravo, geniet ervan , het staat je super
 • Albert Deyck

  2 weken geleden
  Betty is altijd mooi geweest en nu nog . Een toffe sympathieke vrouw..
 • José Lippens

  2 weken geleden
  Iemand die eens durft te verwoorden wat velen voelen en weten. Wat een steun voor veel Belgen. Ook mannen zitten in dit gevoel.
 • Ilse Callebaut

  2 weken geleden
  Eindelijk iemand die de taboe doorbreekt! Groot gelijk Betty, je bent prachtig! Laat diegenen die kritiek hebben maar doen.. gelukkig zijn is de hoofdzaak..