Erik Van Looy en Ingrid Parewijck.
Volledig scherm
PREMIUM
Erik Van Looy en Ingrid Parewijck. © Play4/rv

Erik Van Looy ziet opnieuw relatie stranden: “Te hard werken heeft me m'n huwelijk gekost”

BV“We zijn niet meer samen.” Kort en krachtig kondigde Erik Van Looy (60) woensdagavond in ‘De allerslimste mens ter wereld’ aan dat z'n relatie met model Ingrid Parewijck (43) tot het verleden behoort. De knipperlichtromance duurde zo'n vijf jaar en al die tijd loste het koppel zo goed als niets over hun privéleven. Na een moeilijke scheiding in 2014, betekent de breuk een nieuwe amoureuze klap voor de quizmaster. “Het vele uitgaan was een soort vluchten voor me.”

12 reacties

 • steven feyaerts

  2 maanden geleden
  erik neem eens iemand van jou leeftijd.een warm persoon.liever geen model om mee te showen.van een schoon taloor kan je nu 1maal niet eten
 • Bart Dekort

  2 maanden geleden
  Het feit dat hij het werk belangrijker vindt dan zijn relaties, leidt bijna automatisch tot scheiding. De naïeve huisvrouw die alles verdraagt en hoopt op beterschap is al even uitgestorven. Nu kan hij zich nog meer op zijn werk storten, dus wat is het probleem dan?
 • Leen Seghers

  2 maanden geleden
  Knappe vrouw, de Vlaamse Sharon Stone......
 • Marcel Leroux

  2 maanden geleden
  Proberen een gulden middenweg te vinden, is niet altijd makkelijk.
 • Agnes Volginsky

  2 maanden geleden
  Vind ik zeer erg voor Eric , zo'n lieve , warme , goedlachse man . Bovendien wist Ingrid toch van het drukke leven van Eric na hun eerste relatiebreuk. Hij aanvaardde haar carrière toch ook. Trouwens in elke relatie geldt de gouden regel , een beetje geven en een beetje nemen , toch ? ( Nadenkerdje hé )