Erik Van Looy tijdens z'n deelname aan de Nederlandse versie van 'De Slimste Mens'
Volledig scherm
Erik Van Looy tijdens z'n deelname aan de Nederlandse versie van 'De Slimste Mens' © RV

Erik Van Looy vergeet spelregels tijdens deelname aan ‘De slimste mens’ in Nederland

BVHij had er lang naar uitgekeken, en donderdagavond was het eindelijk zo ver: Erik Van Looy (60) ruilde zijn vaste plaats als presentator van de Belgische ‘Slimste mens’ na negentien jaar in voor die van kandidaat in de Nederlandse versie. Je zou dan ook verwachten dat hij de regels door en door kent. Maar niets is minder waar.

  1. Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”
    Tweakers

    Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”

    De bedenkers van de laptop hadden destijds een helder doel: computers makkelijk overal mee naartoe nemen. In bepaalde omstandigheden wil je zo’n ding dan ook gebruiken op plaatsen waar niet meteen een stopcontact in de buurt is. En dat liefst zo lang mogelijk. Laptopexpert Jelle Stuip van technologiesite Tweakers tipt daarom, binnen drie prijsklassen, de laptops met een langgerekt batterijleven.