Kristof Ghyselinck
Volledig scherm
PREMIUM
© Kristof Ghyselinck

Els de Schepper gaat opnieuw studeren: “Ik ben bijna drie keer zo oud als mijn medestudenten”

BVEls de Schepper (57) bracht tijdens de coronaperiode een kunstboek uit, en sindsdien heeft kunst haar helemaal in de greep. Zodanig zelfs dat Els nu weer op de schoolbanken zit. Ze volgt een opleiding 3D Ontwerp aan de Hogeschool Gent. In een interview met ‘Primo’ vertelt de actrice alvast wat meer over haar opleiding, hoe ze geleerd heeft om grenzen te stellen en haar vele overtuigingen. “Als een vrachtwagen met varkens me op de autosnelweg passeert, zeg ik ‘sorry’.”

 1. Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1
  Gouden Formule 1
  8

  Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1

  De eerste twee GP’s van het nieuwe F1-seizoen zitten er intussen al even op. En zo ook de eerste speeldag van de Gouden Formule 1. Betekent dit dat jij te laat bent om jouw droomteam nog in te schrijven? Neen hoor, helemaal niet: ga aan de slag voor de volgende GP in Australië (en de rest van het seizoen) en scoor nog steeds prachtige prijzen.
 2. Kevin Janssens van stoere rokkenja­ger tot stijlvolle presenta­tor: "Hij vult de leegte die Niels Destadsbader achterliet op VTM”
  PREMIUM
  BV

  Kevin Janssens van stoere rokkenja­ger tot stijlvolle presenta­tor: "Hij vult de leegte die Niels Destadsba­der achterliet op VTM”

  Kevin Janssens (43) is alomtegenwoordig op uw tv-scherm. Niet als acteur, maar als debuterend presentator in ‘Bestemming X’ én als jurylid in ‘The Masked Singer’. “Zo vult hij -samen met Jens Dendoncker- de leegte op die Niels Destadsbader achterliet op VTM”, aldus ‘Dag Allemaal’. Janssens bewijst dat hij als entertainer van alle markten thuis is, nadat hij eerder als acteur ook al was opgevallen door z’n veelzijdigheid en niet bang blijkt te zijn van uitdagende rol.
 3. “Elk jaar hebben we pech bij opnames van ‘De Mol’”, maar wat als presentator Gilles De Coster zelf zou uitvallen?
  Showbits
  2

  “Elk jaar hebben we pech bij opnames van ‘De Mol’”, maar wat als presenta­tor Gilles De Coster zelf zou uitvallen?

  Stel dat presentator Gilles De Coster zelf aan ‘De Mol’ zou deelnemen, wil hij dan liever de mol zijn of een gewone kandidaat? Hoe bereidt hij zich voor op een nieuw seizoen? En waarom trekt het programma dit jaar naar het verre Arizona? En wat als hij om één of andere reden zou uitvallen tijdens de opnames? Desna heeft een spervuur aan vragen voor hem. “Ooit ben ik bij een opdracht van de set moeten wegblijven, omdat er teveel Belgische toeristen in de buurt waren. Dat is ons in Arizona gelukkig niet overkomen”, vertelt hij. Bekijk het in een nieuwe Showbits.
 1. Gina Brondeel van X-Session trots op haar succesvolle gezin: “Mijn zoon werkte al voor Steven Spielberg”
  PREMIUM
  BV

  Gina Brondeel van X-Session trots op haar succesvol­le gezin: “Mijn zoon werkte al voor Steven Spielberg”

  Twintig jaar geleden maakte Gina Brondeel (52) samen met Gene Thomas (50) de podia onveilig als X-Session. Vandaag stoomt de zangeres zich klaar voor een nieuwe uitdaging: ze heeft een rol te pakken in de nieuwe musical ‘Pocahontas’. “Ik kan dan ook zingen, dansen en acteren”, vertelt ze in Story. Ook Gina’s man en kinderen zijn trouwens actief in de showbizzwereld. Een gesprek over de ambities van de familie, de band met Gene en kansen op basis van huidskleur. “‘Trop typée’, klonk het bij een van de grote modellenbureaus toen ze door mijn portfolio gingen.”
 2. ‘Grove’ comedians reageren op incident Theo Maassen: “De zaal is hier ook in fout”
  PREMIUM
  BV

  ‘Grove’ comedians reageren op incident Theo Maassen: “De zaal is hier ook in fout”

  “Ik doe mijn show niet voor een driejarige.” Afgelopen vrijdag zorgde cabaretier Theo Maassen voor een spraakmakend moment in de Arenberg. De Nederlander weigerde om op te treden met een peuter in de zaal, waarop de moeder - mét kind - uiteindelijk de voorstelling verliet. Een terechte vraag, of een brug te ver? Comedians Vincent Voeten en Gunter Lamoot brengen in hun shows ook humor die de grenzen van het fatsoen aftast. Zij hebben dan ook een uitgesproken mening over de hele situatie. “Je optreden aanpassen voor zo’n jong kind is een beetje zoals naar een seksshow kijken, waarbij de hoofdrolspelers hun kleren aanhouden.”