Eline De Munck heeft de prestigieuze 'Silmo d'or'-award gewonnen.
Volledig scherm
Eline De Munck heeft de prestigieuze 'Silmo d'or'-award gewonnen. © Odette Lunettes

Eline De Munck wint met Odette Lunettes “Oscar voor brillen”: “Er is zelfs interesse vanuit Amerika”

BVEline De Munck (34) heeft met Odette Lunettes een nieuwe mijlpaal bereikt. Zeven jaar na de lancering van haar brillenmerk heeft de onderneemster zaterdagavond in Parijs de ‘Silmo D’Or’ gewonnen. Een prestigieuze prijs, die ook wel “de Oscar van de brillen” genoemd wordt.

1 reactie

 • Kristine Delacourt

  2 maanden geleden
  Proficiat!!
 1. MEDIAWATCHERS. “Felice was de Matthijs van Nieuwkerk van zijn tijd. Hij ontplofte en kafferde iedereen uit”
  PODCAST
  4

  MEDIAWAT­CHERS. “Felice was de Matthijs van Nieuwkerk van zijn tijd. Hij ontplofte en kafferde iedereen uit”

  De onthullingen over Matthijs van Nieuwkerk beheersten het medianieuws de voorbije dagen. In Nederland maar ook bij ons. In de HLN-podcast ‘De Mediawatchers’ trekt mediajournalist Mark Coenegracht de parallel met Dré Steemans, alias Felice, die in 2009 overleed. In de jaren negentig presenteerde hij populaire programma’s zoals ‘Het Swingpaleis’ en ‘1000 seconden’. “Felice kon plots achter de schermen ontploffen en zijn collega’s uitkafferen”, aldus Coenegracht. Luister hierboven naar ‘De Mediawatchers’.
 2. K3 danst zelf in videogame ‘Just Dance’ (en er is maar één wereldster die hen dat voordeed)
  Play
  Showbits
  2

  K3 danst zelf in videogame ‘Just Dance’ (en er is maar één wereldster die hen dat voordeed)

  Hanne is intussen trotse mama van Julien, K3 beviel vorige week samen ook van het nieuwe album ‘Vleugels’. En vandaag pakken ze alweer uit met straf nieuws: als eerste Vlaamse groep dansten ze zelf hun choreo in van ‘Vleugels’ op de nieuwe editie van de superpopulaire videogame ‘Just Dance’. Ze zijn in de game in lijvende lijve te zien en niet als een avatar, zoals dat tot nu toe was. Het is zo goed als een wereldprimeur, want enkel 1 grote internationale ster deed hen dat ooit voor. Wie dat is, ontdek je bij Senne in een nieuwe Showbits.