Eline De Munck met haar echtgenoot Michaël R. Roskam.
Volledig scherm
PREMIUM
Eline De Munck met haar echtgenoot Michaël R. Roskam. © Photonews

Eline De Munck praat voor het eerst over haar huwelijk: “Venten van mijn leeftijd interesseren me niet”

BV“Onlangs had ik nog eens een tv-opdracht aanvaard, maar ik heb afgezegd. Ik kreeg er vapeurs van.” Zelfs haar man, regisseur Michaël R. Roskam (49), kan Eline De Munck (34) niet verleiden tot een terugkeer naar het grote of kleine scherm. Met Odette Lunettes heeft ze haar échte roeping gevonden, zo zegt ze in ‘Dag Allemaal’. Daarnaast vertelt de onderneemster ook over haar stiekeme huwelijk, haar leven als plusmama en haar toekomstplannen. “In deze job moet je de klanten diep in de ogen kijken. Laat ons zeggen dat ’t geholpen heeft.”

5 reacties

 • Elke Verlinden

  4 maanden geleden
  Toch erg dat wanneer een vrouw samen is met een oudere of minder aantrekkelijke man, dit zogenaamd altijd om het geld zou gaan... hoewel er ongetwijfeld wel zullen zijnn, zijn echt niet alle vrouwen golddiggers en ik denk dat eline echt wel haar eigen geld heeft!
 • zina riffia

  4 maanden geleden
  Oooh heb ze een paar keer op straat gezien. Ze knikte altijd vriendelijk met een oprechte glimlach. Lieve dame.
 • katja goethals

  4 maanden geleden
  Toffe man! Past zeker bij zo’n leuke vrouw als jij! Fan van je brillen, heb er een topexemplaar van. Btw er bestaan chauffeurs die met jouw auto rijden.. via appte bestellen en jij kan in alle rust verder werken en wss minder lang. 👌🏻
 • Melissa Boeyen

  4 maanden geleden
  Dat begrijp ik .
 • Felix Giedts

  4 maanden geleden
  het is ne frisse, maar waarschijnlijk heeft hij geld.
 1. ‘Blind Gesprongen’ zoekt nieuwe deelnemers, maar hoe gaat het met de kandidaten uit het eerste seizoen?
  Play
  Showbits

  ‘Blind Gesprongen’ zoekt nieuwe deelnemers, maar hoe gaat het met de kandidaten uit het eerste seizoen?

  Wie op zoek is naar een nieuwe job en blind wil springen, aarzelt best niet te lang, want dit weekend sluiten de inschrijvingen voor het nieuwe seizoen van ‘Blind Gesprongen’. In het programma gaat Nora Gharib samen met een expertenteam op zoek naar een nieuwe professionele uitdaging. Maar hoe goed matchten de experts de kandidaten uit seizoen 1 met hun nieuwe job? Nora geeft een overzicht en vertelt meteen ook alles over haar stunt tijdens de opname voor het oproepfilmpje.
 2. KIJK. K3 maakt een vaartocht en dat loopt grondig mis: “Pas op!”
  Play
  BV

  KIJK. K3 maakt een vaartocht en dat loopt grondig mis: “Pas op!”

  In ‘K3, één jaar later’ is te zien hoe de K3'tjes beslissen om op hun vrije dag achter het stuur van hun eigen “love boat” te kruipen. Maar echte “liefdeskapiteinen” zijn het niet, zo botsen ze meermaals tegen de oever aan en hebben ze het moeilijk met het ontwijken van andere boten. In bovenstaande video is te zien hoe de nodige chaos heerst bij het drietal. “Alle begin is moeilijk”, besluit Hanne.
 3. Stem van Johny Voners duikt op in reclamespotje Kampioenen-bouwdoos: “Ik hoop dat de VRT zijn weduwe ingelicht heeft”
  Play
  Showbits
  4

  Stem van Johny Voners duikt op in reclame­spot­je Kampioenen-bouw­doos: “Ik hoop dat de VRT zijn weduwe ingelicht heeft”

  Sinds kort kan je als fan van de populaire tv-reeks ‘F.C. De Kampioenen’ een bouw- of speelset van het veld of de tribune kopen. Om dat speelgoed te promoten is er een radiospot opgenomen met de stemmen van enkele van de acteurs. De echte fans zullen het vast al gehoord hebben, ook overleden acteur Johny Voners, alias Xavier Waterslaeghers, is in het spotje te horen. Wat vinden de acteurs zelf van het feit dat hij in die spot te horen is, zonder dat hij daar natuurlijk uitdrukkelijk toestemming voor kon geven? Is dit wel gepast of een manier voor VRT om munt te slaan uit de campagne? Showbits-reporter Desna vroeg het aan Marijn Devalck, ofwel Boma, uit ‘F.C. De Kampioenen’.
 1. KIJK. Piet Huysentruyt barst in tranen uit tijdens ‘SOS Piet XL’: “Bomma was heel fier op jou”
  Play
  BV

  KIJK. Piet Huysen­truyt barst in tranen uit tijdens ‘SOS Piet XL’: “Bomma was heel fier op jou”

  In ‘SOS Piet XL’ brengt Piet Huysentruyt na 15 jaar een bezoek aan zijn thuisstad Kuurne. Daar toont Eddy hem hoe hij nog steeds sabayon kan maken, zoals Piet hem dat jaren geleden voordeed. Maar in plaats van na afloop van het kokkerellen een antwoord te bieden op de vraag: “Wat hebben we vroeger geleerd?”, beslist Eddy om Piet een oorkonde te overhandigen, waarop een gedicht te lezen staat. In bovenstaande beelden is te zien hoe Piet na Eddy’s voordracht van het gedichtje in tranen uitbarst: “Het is vooral het stuk over Bomma...”, snift hij.