Wendy Van Wanten
Volledig scherm
PREMIUM
Wendy Van Wanten © Kristof Ghyselinck

“Door de menopauze sloegen mijn hormonen op hol, waardoor ik niet goed in mijn vel zat”: Wendy Van Wanten over de korte breuk met Frans

BVWendy Van Wanten (62) is tegenwoordig weer overal. Als ze niet op de planken staat met Jacky Lafon, dan speelt ze solo de zalen plat. Ook op privévlak loopt alles gesmeerd. Aan ‘Story’ vertelt Wendy over haar ‘rolletje' en over haar échte persoonlijkheid als Iris, of ze zich ooit aan botox zou wagen en over de ellenlange verloving met ‘haar’ Frans. Al jaren vormen ze een sterk koppel, dat zelfs uit hun diepste dal kon klimmen. “Natuurlijk zullen we in de toekomst nog moeilijke situaties meemaken, maar de liefde overwint altijd.”

6 reacties

 • Anne Marie De Keersmaecker

  3 maanden geleden
  Tja elke vrouw gaat door deze periode en ik kan erover mee spreken dat het voor de man ook geen pretje is een vrouw in menopauze. Ik was van de ene op de andere dag in de menopauze toen mijn baarmoeder eruit werd gehaald, daarenboven mag ik geen hormonen nemen vanwege trombosegevoelig. Niemand zelfs een gynaecoloog niet kan een vrouw hier op voorbereiden want elke vrouw maakt de menopauze anders door. Ik begrijp het dat sommige mannen het dan niet meer zien zitten maar mannen het gaat voorbij
 • Vera Bres

  3 maanden geleden
  Haar Franske was niet meer tevreden,tja,menopauze,minder hormonen,dikker worden,als je als vrouw daarop wordt afgerekend,erg.En dan nog de schuld bij je eigen leggen.Oudere mannen,heb respect voor een vrouw.Probeer jullie figuur te bewaren, en vergeet vooral niet waarom het blauwe pilletje op de markt gebracht is.
 • Frans Sels

  3 maanden geleden
  Het enige wat ze wil is in de belangstelling staan en dat is altijd zo geweest ...jammer ,maar 'tis nu eenmaal zo.
 • PHILIPPUS DE GEEST

  3 maanden geleden
  Als men maar op tv komt en in de boekjes komt .
 • karina de smet

  3 maanden geleden
  Wendy en Franske heb ik ooit ontmoet in Sluis in Nederland en waren twee lieve mensen. Maar wat ik hier allemaal hoor vind ik overdreven. Wendy denk toch aan uw kinderen dat ze hiermee niet gepest gaan worden met al deze uitspraken. Zou het van mijn moeder niet willen horen op tv of radio maar die zou dat ook nooit doen. Twee keer nadenken misschien voor je iets antwoord.
 1. Stem van Johny Voners duikt op in reclamespotje Kampioenen-bouwdoos: “Ik hoop dat de VRT zijn weduwe ingelicht heeft”
  Play
  Showbits
  4

  Stem van Johny Voners duikt op in reclame­spot­je Kampioenen-bouw­doos: “Ik hoop dat de VRT zijn weduwe ingelicht heeft”

  Sinds kort kan je als fan van de populaire tv-reeks ‘F.C. De Kampioenen’ een bouw- of speelset van het veld of de tribune kopen. Om dat speelgoed te promoten is er een radiospot opgenomen met de stemmen van enkele van de acteurs. De echte fans zullen het vast al gehoord hebben, ook overleden acteur Johny Voners, alias Xavier Waterslaeghers, is in het spotje te horen. Wat vinden de acteurs zelf van het feit dat hij in die spot te horen is, zonder dat hij daar natuurlijk uitdrukkelijk toestemming voor kon geven? Is dit wel gepast of een manier voor VRT om munt te slaan uit de campagne? Showbits-reporter Desna vroeg het aan Marijn Devalck, ofwel Boma, uit ‘F.C. De Kampioenen’.