Dochtertje van Astrid Coppens ontmoet voor het eerst haar pasgeboren zusje en dat levert deze schattige video op

BV“Misschien wel het mooiste moment van m'n leven.” Zo omschrijft Astrid Coppens (39) de eerste ontmoeting tussen haar dochter Billie-Ray (3) en haar pasgeboren zusje Joey-Lee. Het model deelde op haar Instagram-pagina een schattige video van de bijzondere mijlpaal. “Joey-Lee was hier nog geen dag jong", laat Astrid weten. “Wat ben ik toch een fiere mama.” Coppens werd eerder deze week voor de tweede keer moeder. “De perfecte ‘finishing touch’ aan ons gezin”, schreef ze op sociale media. Astrid is al bijna tien jaar samen met regisseur Bram Coppens (42).

7 reacties

 • Sonia Van Rossem

  3 maanden geleden
  Dikke proficiat lieve Astrid met jullie twee prachtige kindjes ❤️
 • Alexia Geysen

  3 maanden geleden
  Van harte gefeliciteerd, mooi gezinnetje,en er is heel veel liefde ,schoon om zien.
 • Elke Celis

  3 maanden geleden
  Wat een familiegeluk. Geniet er zo hard mogelijk van! Billie-Ray doet het al super goed als grote zus, Joey-Lee is een wolk van een baby en jij ziet er gelukzalig uit, Astrid! Proficiat!
 • Nicole Borremans

  3 maanden geleden
  Heel mooie beelden!Astrid en Bram doen het supergoed als gezinnetje.Ze mogen fier zijn!👌
 • Karien Pozzolo

  3 maanden geleden
  Mooier kan bijna niet!
 1. Margriet Hermans en Willy Sommers zijn niet jaloers op de jonge garde artiesten: “Het Sportpaleis? Geef ons maar een zomers plein”
  PREMIUM
  BV

  Margriet Hermans en Willy Sommers zijn niet jaloers op de jonge garde artiesten: “Het Sportpa­leis? Geef ons maar een zomers plein”

  Als (bijna) zeventigers zijn Margriet Hermans (68) en Willy Sommers (70), net nog winnaar van een MIA, niet van plan op hun lauweren te rusten. Ze genieten met volle teugen van hun revival in de showbizz. Deze week schitteren ze in ‘James, De Musical - Live On Stage’. Ondanks hun tonnen muzikale ervaring zijn ze zenuwachtiger dan ooit. “Op onze leeftijd is het moeilijker om teksten te onthouden", vertellen ze in ‘Story’.
 1. “Mijn lief en beste vriendin zijn mijn houvast in deze rollercoaster”: amper 21, maar Gloria Monserez is nu al leading lady van uw tv-scherm
  PREMIUM
  BV

  “Mijn lief en beste vriendin zijn mijn houvast in deze rollercoas­ter”: amper 21, maar Gloria Monserez is nu al leading lady van uw tv-scherm

  Vroeger was ze performer van dienst op school en zelfs in de Colruyt - “Als kind zocht ik naar mijn time to shine” - nu verovert de amper 21-jarige Gloria Monserez in sneltreinvaart uw scherm. Ze zoeft tussen Eén, Ketnet, VTM en GoPlay alsof het niets is en kreeg de Kastaar voor ‘Doorbraak van het jaar’. In een uitgebreid interview reageert Gloria op haar succes en praat ze over hoe ze in het wereldje verzeild raakte en over de steun van haar lief. “Zolang je kan lachen om je ruzies, zit je goed.”
 2. De kans op overstromingen voor je nieuwe woning correct inschatten? Deze nieuwe G- en P-scores helpen je op weg
  Livios

  De kans op overstro­min­gen voor je nieuwe woning correct inschatten? Deze nieuwe G- en P-scores helpen je op weg

  Wie vastgoed verkoopt of verhuurt, is verplicht om preciezere informatie te verstrekken over de overstromingsgevoeligheid van de woning. Die informatieplicht is er al tien jaar, maar werd in januari verstrengd. Het overstromingsrisico wordt voortaan opgesplitst in een G-score voor het gebouw en een P-score voor het perceel. Bouwsite Livios zocht uit wat er precies veranderd is.
 3. "Alles waar een man van droomt, heb ik gezien op Ibiza. Als toeschouwer": Pat Krimson blikt terug op hoogte- én dieptepunten van z'n carrière
  PREMIUM
  BV

  "Alles waar een man van droomt, heb ik gezien op Ibiza. Als toeschou­wer": Pat Krimson blikt terug op hoogte- én dieptepun­ten van z'n carrière

  “Ik dacht dat ik er internationaal zou doorbreken. Maar door het goeie leven is het er niet van gekomen.” Patrick Claesen (57), alias Pat Krimson, woonde jarenlang op feesteiland Ibiza. “Ik heb er gewerkt voor rijke mensen en gekke dingen gezien en gedaan”, vertelt hij in Primo. In het uitgebreide interview blikt hij terug op de hoogte- en dieptepunten van z’n lange carrière en vertelt hij over de liefde voor z’n vriendin Loredana en dochtertje Troy en de toekomst van 2Fabiola. “Sommigen noemen me een legende. Dat is leuk, ook al voel ik me helemaal niet zo.”