Kristof Ghyselinck
Volledig scherm
PREMIUM
© Kristof Ghyselinck

Dieter Coppens ontgoocheld door kritiek van William Boeva: “Met ‘Down the road’ willen we talenten van jongeren met beperking tonen”

BVAuthentiek en eerlijk. Zo zien we niet alleen de deelnemers in ‘Down the road’, maar ook Dieter Coppens (44), een verantwoordelijke reisbegeleider die af en toe een traantje wegpinkt. “Je zal nooit een echtere Dieter aan het werk zien dan in dit programma”, klinkt het in ‘Story’. Niet omdat hij zijn gezin mist, want daar is geen tijd voor, maar wel door de soms emotionele verhalen van de jongeren. Daarnaast reageert de televisiemaker ook nog op de uitspraken van William Boeva. “Deze jongeren zijn puur en echt. Iets wat veel mensen ontroert, en daar is niets mis mee.”

 1. Achter de schermen: zijn Jens Dendoncker en Julie Van den Steen ook in het echt ‘Even goede vrienden’?
  Showbits

  Achter de schermen: zijn Jens Dendoncker en Julie Van den Steen ook in het echt ‘Even goede vrienden’?

  Hoe gaat het er achter de schermen aan toe tijdens opnames van de dagelijkse quiz? En klinkt het echt zo goed tussen Jens Dendoncker en Julie Van den Steen. Om antwoorden op die vragen te krijgen trekt Desna naar de set van ‘Even goede vrienden’. Voor Jens al het derde programma dit najaar, naast ‘The Masked Singer’ en het nieuwe ‘Wie zoekt die wint’. “Best heftig”, geeft hij toe. Bekijk het in een nieuwe Showbits.
 2. “Tot vanmiddag lag ik ziek in bed”: dolgelukkige Metejoor wint ‘Hit van het jaar Nationaal’ tijdens Q-Pop
  Play

  “Tot vanmiddag lag ik ziek in bed”: dolgelukki­ge Metejoor wint ‘Hit van het jaar Nationaal’ tijdens Q-Pop

  Een griepje hield hem ei zo na thuis. Gelukkig besliste Metejoor toch af te zakken naar Q-pop, waar hij garant stond voor een dubbele triomf. Zo brulde een uitzinnig Sportpaleis niet alleen al z’n hits mee, maar schreef hij ook de allereerste Qmusic-award voor ‘Hit van het jaar Nationaal’ op z’n naam. “Ik kan het écht niet geloven”, klonk het na afloop.
 1. “Toen de camera’s weg waren, kon ik hem eindelijk écht leren kennen”: Junior Planckaert en Pauline zijn tien maanden samen
  BV

  “Toen de camera’s weg waren, kon ik hem eindelijk écht leren kennen”: Junior Planckaert en Pauline zijn tien maanden samen

  Junior Planckaert (30) zocht naar de liefde en vond het dubbel en dik. De 24-jarige Pauline De Vos kwam op zijn pad via het tv-programma ‘Junior op zoek naar de liefde’. Tien maanden nadien stralen de twee van geluk. Maar ook al spendeert het koppel veel tijd samen, van samenwonen en kindjes is voorlopig nog geen sprake. “Je moet het verlangen groot houden.”