Er werd ingebroken bij acteur Ludo Hellinx
Volledig scherm
PREMIUM
Er werd ingebroken bij acteur Ludo Hellinx © Kristof Ghyselinck/Jan Ruysbergh

"Die ravage ... Ik was er echt niet goed van": drieste inbraak bij 'Familie'-acteur Ludo Hellinx, amper één dag na verhuis

BV“De verhuisdozen waren opengescheurd en lagen overal verspreid... Dit wens je niemand toe!” Acteur Ludo Hellinx (67) is nog helemaal ontdaan als hij het relaas doet over de inbraak waarvan hij zopas het slachtoffer werd. Hij vertelt aan ‘Dag Allemaal’ wat er precies gebeurde, wat er gestolen werd en waarom hij de werfleider verantwoordelijk houdt. En hoe zit het met zijn terugkeer naar ‘Familie’? “Ze hebben gezegd dat we nog wel eens mogen opdraven. We zullen zien of ze woord houden.”

6 reacties

 • Dirk Billiet

  2 maanden geleden
  Dan hadden wij nog een gentleman inbreker blijkbaar, lange tijd geleden 's nachts alle kasten en lades in het hele huis stonden open maar alles was "netjes en proper" doorzocht, ze hebben ons laten slapen blijkbaar want niet op de slaapkamers geweest. Enkel was mijn auto uit de garage verdwenen en de week daarop terug gevonden aan het station in goede staat. Gelukkig hebben wij er geen trauma aan overgehouden, sliepen de volgende nacht weer als roosjes... maar met veel extra beveiligingen.
 • Peeters Francis

  2 maanden geleden
  En het ergste is vaak dat als ze de dieven betrappen dat ze vaak een voorwaardelijke straf krijgen. 5 jaar cel zou beter zijn.
 • katja goethals

  2 maanden geleden
  Hier idem dito. 2x alarm vergeten op te zetten in de dag, en dat hadden ze gezien! Raam met veiligheidsglas gewoon aan dingelen geslagen. Een ravage ook, niks mee buiten wat cash en 1 juweel.. Ze hebben niks te verliezen dus brute kracht en snel terug buiten. Nu alarm altijd aan en hopelijk werkt het! Plaats een alarm met buiten sirene want zonder dat is je alarm niks waard.
 • Annie Dasque

  2 maanden geleden
  Heel veel sterkte Ludo, heb het ook meegemaakt, zal nooit weten wie het gedaan heeft en de angst blijft erin zitten, was wel goed verzekerd, maar geld vervangt geen emotionele dingen.
 • Tony van de Velde

  2 maanden geleden
  Tvdv, Ludo veel sterkte ik weet wat je meemaakt het zal nog lang blijven hangen telkens je thuis komt zal het oef alles is ok in uw hoofd zijn. Wij hebben 3x zo een inbraak meegemaakt de woede van binnen waar ge nieks mee kunt is het ergste
 1. “Jouw gemene commentaar kan de druppel zijn”: BV’s getuigen over vernietigende impact van bodyshaming
  PREMIUM
  BV

  “Jouw gemene commentaar kan de druppel zijn”: BV’s getuigen over vernieti­gen­de impact van bodysha­ming

  De Nederlandse kroonprinses Amalia (19) en onze ‘Temptation Island’-vedette Pommeline: twee dames die haast op hetzelfde moment slachtoffer werden van bodyshaming. Bij beiden is hun zogezegde ‘maatje meer’ het mikpunt van spot. Ook BV’s als Jani Kazaltzis, Celine Van Ouytsel en Lesley-Ann Poppe weten hoe pijnlijk commentaar op je uiterlijk kan zijn. “Zoiets blijf je met je meedragen.”
 2. Kim Van Oncen over de reacties op ‘Goeiemorgen, Morgen!’: “Ik heb me er bewust van afgeschermd”
  PREMIUM
  BV

  Kim Van Oncen over de reacties op ‘Goeiemor­gen, Morgen!’: “Ik heb me er bewust van afge­schermd”

  “Als wij het recept van onze preparé veranderen, is het ook van: ‘Vroeger was alles beter!’” Supermarktbaas Kim Van Oncen - bekend van ‘Dertigers’ - is sinds enkele weken de sidekick van Peter Van de Veire in ‘Goeiemorgen Morgen!’ De nieuwe Radio2-ochtendshow kreeg op voorhand heel wat kritiek te slikken. “Dat wisten we op voorhand”, aldus Van Oncen in ‘Dag Allemaal’. Ze vertelt hoe ze daarmee omgaat, hoe haar gezin zich aanpast en hoe de samenwerking met Peter verloopt. “Zijn vrouw stuurde me: ‘is’t een beetje te doen met mijne vent?’”
 3. De Staat betaalt 2,80% intrest op je geld: hoe interessant is een rekening bij de overheid?
  Spaargids.be

  De Staat betaalt 2,80% intrest op je geld: hoe interes­sant is een rekening bij de overheid?

  Wie zijn spaargeld minstens een jaar kan missen, kan het op een e-DEPO bij de Deposito- en Consignatiekas van de Belgische Staat zetten. De opbrengst ervan wordt maand per maand vastgelegd. Voor januari was dat 2,40%, voor februari stijgt de rente tot 2,80%. Let wel: je geld moet voor de eerste van de maand op de rekening staan om die maand recht op een rente te hebben. Spaargids.be zet alles op een rij.
 4. “Ik hoef jouw f*cking excuses niet te horen”: trailer tweede seizoen ‘Hacked’ gelost
  TV

  “Ik hoef jouw f*cking excuses niet te horen”: trailer tweede seizoen ‘Hacked’ gelost

  Goed nieuws voor de fans van de bekroonde jongerenreeks ‘Hacked’, want het tweede seizoen is in aantocht. In de eerste tien afleveringen maakte de kijker kennis met de drie hechte vrienden Nilou (Alicia Andries), Malick (Misha van der Werf) en Adanne (Helena Tengan), die gechanteerd en geteisterd werden door een genadeloze hacker. Maar nu is het tijd voor de andere kant van het verhaal. De fans komen eindelijk wat meer te weten over de hacker zélf.