Dennis Black Magic haalt kwaad uit naar Tanja Dexters
Volledig scherm
PREMIUM
Dennis Black Magic haalt kwaad uit naar Tanja Dexters © Kristof Ghyselinck/Jan Aelberts

Dennis Black Magic furieus na uithaal van Tanja Dexters: “Ze moet haar mond houden, want ik weet nog veel meer”

BVDennis Black Magic (48) en Tanja Dexters (45). Hoewel ze ooit in en via de nachtclub Zillion veel met elkaar omgingen, zijn ze vandaag gezworen vijanden. Nadat Tanja hem onomwonden een “slechte stouterik” noemde, reageert Dennis nu razend in ‘Dag Allemaal’. De voormalige pornokoning doet een serieus boekje open over de Miss, zijn band met Frank Verstraeten, z'n ruzie met Joyce De Troch en zijn voormalige Xanax-verslaving. En wat vindt hij van alle heisa rond Brigitta Callens? “Ik weet wat er tijdens die homejacking is gebeurd, maar ik zal dat nooit vertellen.”

15 reacties

 • Peggy Geerts

  2 maanden geleden
  Als ze allemaal eens een bezem pakken en beginnen te vegen voor eigen deur dan zullen ze al werk genoeg hebben in plaats van het klein kind uit te hangen...en anders is de regel : als ge A zegt moet ge ook maar B durven te zeggen! Precies een stel peuters zeg...
 • Ricky Rivalis

  2 maanden geleden
  DBM zegt altijd dat hij alles weet maar we horen of zien nooit niets. Hij weet zogezegd alles van de homejacking, hij weet alles van Tanja Dexters, hij weet alles van Joyce De Troch, hij weet alles van de Zillion tapes maar zal die nooit tonen. Tja, zo is het gemakkelijk natuurlijk om in de boekskes te komen. Heeft die kerel ooit al eens iets concreet gezegd dat waar was?
 • Karine Kuhn

  2 maanden geleden
  Wat 1 ding betreft heeft hij toch gelijk : hoe ziet die er nu uit? Ik vond haar vroeger een zeer mooie vrouw maar nu ziet ze er uit als een 65 jarige waar wat teveel is aan gewerkt. Ik zou haar niet herkend hebben.
 • Sigrid De Doncker

  2 maanden geleden
  allen ongeloofwaardig
 • Karine Roeland

  2 maanden geleden
  De pot verwijt de ketel dat hij zwart ziet. Precies politici, die kennen er ook wat van om anderen te beschuldigen.
 1. Karin Jacobs begrijpt niets meer van het heersende schoonheidsideaal: “Je van jongsaf laten volspuiten met fillers, het idee alleen al doet me huiveren”
  PREMIUM
  BV

  Karin Jacobs begrijpt niets meer van het heersende schoon­heids­ide­aal: “Je van jongsaf laten volspuiten met fillers, het idee alleen al doet me huiveren”

  “Endometriose is géén kanker, maar als je pech hebt, ben je in drie dagen dood.” Dus liet Karin Jacobs (62) haar baarmoeder en eileiders wegnemen, waardoor ze op haar 42ste in de menopauze terechtkwam, zónder last te hebben van vapeurs. Twintig jaar later speelt ze in een komedie met de naam... ‘Vapeurs’. In een interview met ‘Dag Allemaal’ vertelt de moeder van Jelle en Clara Cleymans nu openhartig over haar strijd tegen de menopauze, haar rol als oma en haar job als uitvaartmoderator. “Soms kom ik thuis van een uitvaart en zit ik al wenend in de auto.”
 2. Gamen zonder console, maar met je smartphone? Dit topgadget bespaart je op termijn flink wat centen
  Tweakers

  Gamen zonder console, maar met je smartphone? Dit topgadget bespaart je op termijn flink wat centen

  Fervent gamer en vaak onderweg? Dan ben je mogelijk gebaat bij een controller waar je smartphone in past. “Voor iets meer dan 100 euro kun je heel fijn gamen en ligt er een hele wereld aan – vaak gratis – spelletjes aan je voeten”, zegt Wout Funnekotter, hoofdredacteur bij technologiesite Tweakers. Hij onderwierp de twee meest gangbare controllers voor smartphones aan een vergelijkingstest.
 1. Aftakeling en dood van z’n moeder duwde topdarter Kim Huybrechts in een depressie: “Ik gunde mezelf niet de tijd om te rouwen”
  PREMIUM
  BV

  Aftakeling en dood van z’n moeder duwde topdarter Kim Huybrechts in een depressie: “Ik gunde mezelf niet de tijd om te rou­wen”

  “Ja, wij worden royaal betaald om met pijltjes te gooien”, geeft Kim Huybrechts (37) toe in ‘Dag Allemaal’. “Maar we geven er ook véél voor op.” Tijd om stil te staan bij een groot verdriet was er niet, en zo belandde onze nummer 2 in de dartssport in een zwart gat. Dankzij z’n vrouw, die ook de zorg voor hun dochters vaak alleen moest dragen, raakte hij er weer uit. “En daar ben ik haar zo dankbaar voor.”