Lisa en Joris Van Rossem, Metejoor en zijn twee jaar jongere zus. Allebei wilden ze als kind het podium op, maar Joris durfde niet. Pas toen Lisa hem een duwtje in de rug gaf, ging de bal aan het rollen. En hoe.
Volledig scherm
PREMIUM
Lisa en Joris Van Rossem, Metejoor en zijn twee jaar jongere zus. Allebei wilden ze als kind het podium op, maar Joris durfde niet. Pas toen Lisa hem een duwtje in de rug gaf, ging de bal aan het rollen. En hoe. © RV/Photo News

De wonderjaren van Metejoor (31) en zijn zus Lisa (29): “Mijn ouders hebben mij nooit horen zingen als kind”

BVIn ‘The Voice Kids’ (VTM) is hij coach van jonge zangtalenten, maar hoe was Joris Van Rossem, beter bekend als Metejoor, zelf toen hij nog een ‘kid’ was? Wij doken in de fotoalbums van de zanger en zijn zus, die zelf ook door de podiummicrobe gebeten is. “Lisa deed mee aan wedstrijden en sprong voortdurend op een podium. Ik was keifier op haar en tegelijk ontzettend kwaad op mezelf: waarom durf je dat niet?”

1 reactie

 • Jean Schepens

  3 maanden geleden
  wat een gelukkige ouders ! ... NONKELJEAN
 1. Belg drinkt gemiddeld 2,2 kopjes koffie per dag: welk van de vijf types koffiedrinker ben jij?
  HLN Shop

  Belg drinkt gemiddeld 2,2 kopjes koffie per dag: welk van de vijf types koffiedrin­ker ben jij?

  De Belg gemiddeld 2,2 kopjes koffie per dag En dat is helemaal niet ongezond. In lage dosissen zou cafeïne het risico op hart- en vaatziekten, Alzheimer en huidkanker verminderen. Met zijn allen aan de koffie dan maar! Je kan het veelzijdige goedje op talloze manieren serveren en ook de zetwijze heeft een grote invloed op de smaak. Hoe bereid jij je favoriete kopje? HLN Shop zocht voor ieder type koffieslurper een bijpassend koffiezetapparaat.
 1. 'Wittekerke'-collega's reageren op overlijden Arnold Willems: "Hij heeft één advies gegeven dat ik nooit zal vergeten"
  Play
  BV

  'Witteker­ke'-collega's reageren op overlijden Arnold Willems: "Hij heeft één advies gegeven dat ik nooit zal vergeten"

  Vanuit verschillende hoeken wordt gereageerd op het overlijden van de Belgische acteur Arnold Willems (90). Zijn collega’s uit ‘Wittekerke’ bijvoorbeeld zijn erg aangeslagen door zijn plotse dood. Oud collega en vriend Peter Bulckaen is erg emotioneel wanneer Showbits hem spreekt: “Hij was een ontzettend warme en lieve man. Hij voelde zelfs als familie aan. Op mijn trouwfeest, de doop van onze kinderen, hij was er overal bij.” Ook Kürt Rogiers - alias Sneyers - heeft warme herinneringen aan Arnold. Wat hij precies van hem geleerd heeft, vertelt hij in een nieuwe Showbits.