Dieter Bacquaert
Volledig scherm
PREMIUM
© Dieter Bacquaert

De vakantiejob van ‘Thuis’-actrice Ann Pira: “Mijn baas werd even later ook mijn lief”

BVStudenten spijzen in de zomermaanden graag hun financiën met een vakantiejob, en dat was bij onze BV’s vroeger niet anders. In deze nieuwe reeks vertellen ze over die eerste werkervaring uit het verleden. Vandaag: Ann Pira (56) - Nancy in ‘Thuis’ -, die ooit in een bloemenwinkel werkte. “Het was van moeten, anders kwam ik niet rond”, vertelt ze in Story. Ze kwam er bekende acteurs tegen en vond er zelfs (even) de liefde. Al verdween die nooit helemaal uit haar leven, en wel om een opvallende reden.

 1. MEDIAWATCHERS “Al die Kampioenen-merchandise is de VRT onwaardig en de acteurs krijgen er peanuts voor”
  podcast
  3

  MEDIAWAT­CHERS “Al die Kampioenen-merchandi­se is de VRT onwaardig en de acteurs krijgen er peanuts voor”

  Ook deze week kijken onze Mediawatchers met een strenge maar rechtvaardige blik naar het medialandschap. Deze keer viel hen iets op dat niet op televisie te zien is: de Kampioenen-bouwdoos die nu te koop is. Los van de kwaliteit van de bouwdoos, vindt HLN-journalist Mark Coenegracht al die merchandise een openbare oproep onwaardig: “Het is gewoon een zeer gemakkelijke manier om snel wat geld te verdienen op kap van de acteurs”. Luister naar de hele aflevering van de HLN-podcast ‘De Mediawatchers’ hierboven.
 2. Seksuologe Sybille geeft inkijk in de interne keuken van ‘Blind Getrouwd’: “Elk jaar haakten goede kandidaten op het laatste moment af”
  Play
  Showbits
  4

  Seksuologe Sybille geeft inkijk in de interne keuken van ‘Blind Getrouwd’: “Elk jaar haakten goede kandidaten op het laatste moment af”

  VTM is volop op zoek naar nieuwe deelnemers voor het achtste seizoen van ‘Blind Getrouwd’. Hoe groter de vijver, hoe beter de experts de koppels kunnen matchen. Psychologische testen, gesprekken, de selectie is zwaar en elk seizoen haken interessante kandidaten in laatste instantie nog af. Desna praat daarover met seksuologe Sybille Vanweehaeghe, zij was experte in de eerste vier seizoenen. Hoe ziet zij het programma evolueren? Bekijk het in een nieuwe Showbits.