Pieter-Jan Vanstockstraeten
Volledig scherm
© Pieter-Jan Vanstockstraeten

De schminkstoel van Willy Sommers en een geschrokken Niels Destadsbader: achter de schermen bij ‘Tien Om Te Zien’

BVMeer dan drieduizend fans op de zeedijk, en backstage een enthousiasme dat voor evenveel telt. ‘Tien Om Te Zien’ kleurt opnieuw je (zon)dag. De komende acht weken vanuit Westende, met de crème de la crème van de Vlaamse showbizz - denk CAMILLE en Niels Destadsbader - en nostalgische comebacks zoals VandaVanda. Wij waren maandag bij de allereerste opnames van de zomer, en volgden de laatste kledingretouches, de stemproblemen van Laura Tesoro en de verrassing van 2Fabiola. 

5 reacties

 • PAUL NEVELSTEEN

  4 maanden geleden
  Vroeger was TOTZ ook een springplank voor beginnende artiesten. En die waren daar toen héél dankbaar voor. Waarom kan ditzelfde principe nu niet ook van toepassing zijn? Is de "oudere garde" een beetje jaloers misschien?... Jullie hebben nu reeds voldoende aan jullie optredens buiten TOTZ. Toch logisch dat de "nieuwe garde" nu ook die kans krijgt! Waarom daar dan nu ook een bvb Vanda Vanda tussen moet zitten snap ik niet. Ze zijn niet meer bezig met zingen, waarom dan toch?!
 • willy van den elsacker

  4 maanden geleden
  Of ;als er geen geld meer is voor ECHTE entertainers!
 • Lucas Vissers

  4 maanden geleden
  Die onozelheid kunnen we niet appreciëren !
 • Marc Van Driessche

  4 maanden geleden
  TOTZ van toen bestaat niet meer, de jonge fleurige vedetten uit de jaren 90 zijn er niet meer, het is nu een samenraapsel van wie nog kan optreden, het van het is er niet meer bij.
 • STEPHANIA MEEUS

  4 maanden geleden
  Aaron Blommaert, Willem Sommers zou uw nonkel kunnen zijn ?? Zeg maar uw grootvader ! Mijn man is ook 65 en wij hebben een kleindochter van bijna 19.
 1. Levertijd iPhone 14 langer dan ooit: vormt de iPhone 13 een mooi alternatief als sinterklaasgeschenk of kerstcadeau?
  Tweakers

  Levertijd iPhone 14 langer dan ooit: vormt de iPhone 13 een mooi alterna­tief als sinter­klaas­ge­schenk of kerstca­deau?

  Hoop je op een iPhone 14 in je schoentje of onder de kerstboom? Dan ben je er waarschijnlijk aan voor de moeite. Wil je toch nog voor het jaareinde een mooi toestel van Apple uitpakken, dan vormt de veel sneller verkrijgbare iPhone 13 mogelijk een alternatief. Smartphonespecialist Donovan Kerssenberg van technologiesite Tweakers plaatst beide modellen naast elkaar.
 2. Seksuologe Sybille geeft inkijk in de interne keuken van ‘Blind Getrouwd’: “Elk jaar haakten goede kandidaten op het laatste moment af”
  Play
  Showbits
  4

  Seksuologe Sybille geeft inkijk in de interne keuken van ‘Blind Getrouwd’: “Elk jaar haakten goede kandidaten op het laatste moment af”

  VTM is volop op zoek naar nieuwe deelnemers voor het achtste seizoen van ‘Blind Getrouwd’. Hoe groter de vijver, hoe beter de experts de koppels kunnen matchen. Psychologische testen, gesprekken, de selectie is zwaar en elk seizoen haken interessante kandidaten in laatste instantie nog af. Desna praat daarover met seksuologe Sybille Vanweehaeghe, zij was experte in de eerste vier seizoenen. Hoe ziet zij het programma evolueren? Bekijk het in een nieuwe Showbits.
 3. Hugo brengt eerste huwelijksverjaardag zonder Nicole door: “Ik ga nooit meer ‘Goeiemorgen, morgen’ zingen”
  BV
  16

  Hugo brengt eerste huwelijks­ver­jaar­dag zonder Nicole door: “Ik ga nooit meer ‘Goeiemor­gen, morgen’ zingen”

  Een maand na het overlijden van ‘zijn’ Nicole is Hugo Sigal (75) nog steeds een gebroken man. Dat vertelt hij in een emotioneel interview met ‘Gazet van Antwerpen’. Op 1 december vierden Nicole en Hugo normaal hun huwelijksverjaardag, maar voor vreugde is het nog te vroeg. Al blijft Hugo strijdvaardig: “Nicole zei zo vaak dat ik moest doorzetten als zij er niet meer was.”