Dirk Alexander
Volledig scherm
PREMIUM
© Dirk Alexander

“De laatste keer dat ik als normale twintiger leefde? Vorig jaar met Halloween”: Camille lanceert tweede album en is klaar voor 5 Lotto Arena’s

BVPodiumbeest in vijf uitverkochte Lotto Arena’s dit najaar. Het perfecte plaatje op tv in haar eigen VTM-biografie. En de juiste stem op haar tweede album. De belichaming van de Vlaamse showbizz heet CAMILLE. In één jaar tijd heeft de amper 21-jarige West-Vlaamse dat gefikst. “Maar ik ben nog steeds een gewoon meisje”, zegt ze. “Ik huur geen twintig mensen in om mijn eyeliner recht te trekken, het meeste doe ik zélf.”

 1. De Staat betaalt 2,80% intrest op je geld: hoe interessant is een rekening bij de overheid?
  Spaargids.be

  De Staat betaalt 2,80% intrest op je geld: hoe interes­sant is een rekening bij de overheid?

  Wie zijn spaargeld minstens een jaar kan missen, kan het op een e-DEPO bij de Deposito- en Consignatiekas van de Belgische Staat zetten. De opbrengst ervan wordt maand per maand vastgelegd. Voor januari was dat 2,40%, voor februari stijgt de rente tot 2,80%. Let wel: je geld moet voor de eerste van de maand op de rekening staan om die maand recht op een rente te hebben. Spaargids.be zet alles op een rij.
 2. 1+1 actie: schrijf voor de start van het WK veldrijden een Gouden Cross-ploeg in en krijg er een gratis team bij
  Gouden Cross

  1+1 actie: schrijf voor de start van het WK veldrijden een Gouden Cross-ploeg in en krijg er een gratis team bij

  Komend weekend vindt de apotheose van het veldritseizoen plaats. In het Nederlandse Hoogerheide strijden de renners om de felbegeerde regenboogtrui. Met de Gouden Cross kan je jouw eigen droomploeg samenstellen en zo prachtige prijzen scoren. Schrijf je voor de start van de wedstrijd bij de beloften (zaterdag 4 februari om 13 uur, red.) een ploeg in, krijg je er zelfs een gratis team bij.