Dirk Alexander
Volledig scherm
PREMIUM
© Dirk Alexander

“De laatste keer dat ik als normale twintiger leefde? Vorig jaar met Halloween”: Camille lanceert tweede album en is klaar voor 5 Lotto Arena’s

BVPodiumbeest in vijf uitverkochte Lotto Arena’s dit najaar. Het perfecte plaatje op tv in haar eigen VTM-biografie. En de juiste stem op haar tweede album. De belichaming van de Vlaamse showbizz heet CAMILLE. In één jaar tijd heeft de amper 21-jarige West-Vlaamse dat gefikst. “Maar ik ben nog steeds een gewoon meisje”, zegt ze. “Ik huur geen twintig mensen in om mijn eyeliner recht te trekken, het meeste doe ik zélf.”

 1. Miss België Chayenne reageert voor het eerst na zwaar ongeval: “Mijn licht ging even uit, ik herinner me niets meer”
  PREMIUM
  BV
  25

  Miss België Chayenne reageert voor het eerst na zwaar ongeval: “Mijn licht ging even uit, ik herinner me niets meer”

  “Mag ik eerst iets zeggen. Ik was niet met mijn telefoon bezig.” Chayenne Van Aarle klinkt stil, maar vastberaden. De regerende Miss België overleefde dinsdag als bij wonder een zware crash op de E17. Haar lichaam vertoont schade, haar humor bleef intact. “Mijn hand is gebroken en mijn oog ziet blauw. Ik zie eruit alsof ik iemand slaag heb gegeven, maar daarna heel veel slaag heb teruggehad. En zo voel ik me ook.”
 2. Op zoek naar de roots van Ellen Verhulst: “Niet weten wat werken is? In onze brasserie klopte ze weken van 70 uur”
  PREMIUM
  BV

  Op zoek naar de roots van Ellen Verhulst: “Niet weten wat werken is? In onze brasserie klopte ze weken van 70 uur”

  Relaxte uitstapjes naar Saint-Tropez, zorgeloze babbels in hun villa in Oostduinkerke... In ‘De Verhulstjes’ lijkt Ellen Callebout (44) volop te genieten van een gezapig leventje. Al weet de vrouw van Gert Verhulst (55) wel degelijk wat hard werken is: ze had vroeger een indrukwekkende carrière, die ze zeer bewust opgaf voor de liefde. Hoe zag haar leven er vroeger uit? En hoe liep ze haar man tegen het lijf? Dag Allemaal ging op zoek naar de roots van de vrouw achter Gert Verhulst. “Het eerste contact verliep aarzelend, maar na een tijdje kwam Gert steeds vaker langs.”
 1. Lesley-Ann Poppe geeft tekst en uitleg bij pikante foto: “Ik heb heel veel reacties gekregen”
  BV
  12

  Lesley-Ann Poppe geeft tekst en uitleg bij pikante foto: “Ik heb heel veel reacties gekregen”

  Lesley-Ann Poppe (43) verraste haar Instagram-volgers woensdag met een wel erg pikante foto. Op het kiekje is de onderneemster naakt te zien, geboeid en geblinddoekt. “Ik heb heel veel reacties gekregen”, vertelde Lesley-Ann in ‘Play Café’. “Maar de foto is wel degelijk geplaatst met een bepaalde reden, namelijk om de lancering van onze valentijnsbox in de kijker te zetten. Daar zitten klassieke beautyproducten in, maar we wilden daarnaast een tikkeltje extra. Want ja, wat doet een mens nu eenmaal op Valentijnsdag? (lacht) Daarom hebben we er maar handboeien en een leiband bijgestoken.” Fans moeten trouwens niet op een carrièreswitch van Poppe hopen. “Het was gewoon iets eenmaligs. Voor de grap.”
 2. ’t Is gebeurd: Erik ‘kapitein Eenoog’ Van Looy zwaait af in Nederlandse ‘Slimste Mens’
  BV

  ’t Is gebeurd: Erik ‘kapitein Eenoog’ Van Looy zwaait af in Nederland­se ‘Slimste Mens’

  Het is gebeurd: Erik Van Looy heeft zijn eerste finalebeurt in ‘De Slimste Mens’ in Nederland niet overleefd. In de finale blokkeerde hij op een vraag over priemgetallen en ging zo ten onder. Met opgeheven hoofd en met de kleuren van de Belgische vlag op zijn ooglapje. “Met twee ogen had ik misschien wel gewonnen”, lachte Erik, die aan zijn geslaagde passage in de tv-quiz meteen de zekerheid overhoudt dat hij in januari 2024 met zijn zaalshow ‘Verslaafd’ op tournee mag door Nederland.
 3. Els de Schepper gaat opnieuw studeren: “Ik ben bijna drie keer zo oud als mijn medestudenten”
  PREMIUM
  BV

  Els de Schepper gaat opnieuw studeren: “Ik ben bijna drie keer zo oud als mijn medestuden­ten”

  Els de Schepper (57) bracht tijdens de coronaperiode een kunstboek uit, en sindsdien heeft kunst haar helemaal in de greep. Zodanig zelfs dat Els nu weer op de schoolbanken zit. Ze volgt een opleiding 3D Ontwerp aan de Hogeschool Gent. In een interview met ‘Primo’ vertelt de actrice alvast wat meer over haar opleiding, hoe ze geleerd heeft om grenzen te stellen en haar vele overtuigingen. “Als een vrachtwagen met varkens me op de autosnelweg passeert, zeg ik ‘sorry’.”