Darline De Vos en Chayenne toen ze tot Miss België was gekroond
Volledig scherm
Darline De Vos en Chayenne toen ze tot Miss België was gekroond © Joel Hoylaerts/Photo News

Darline Devos aangeslagen na horrorcrash Chayenne Van Aarle: "Daarom zal ze de finale van Miss België openen, op groot scherm"

BVHet kroontje wisselt zaterdag van kruin. Maar zal voor het eerst niet van Miss tot Miss worden overgedragen. Na een zwaar verkeersongeval op dinsdag lijkt het onwaarschijnlijk dat Chayenne Van Aarle bij de show aanwezig zal zijn, maar haar stem zal wel weerklinken. “Wij zijn als Miss-België-familie erg aangeslagen door de feiten en dus brengen we haar videoclip als openingsact”, aldus Darline Devos.

 1. Karen Damen kondigt onewomanshow aan en gaat opnieuw zingen: “Ja, het zal ook opnieuw in het Nederlands zijn”
  SHOWBITS
  10

  Karen Damen kondigt onewoman­show aan en gaat opnieuw zingen: “Ja, het zal ook opnieuw in het Nederlands zijn”

  Karen Damen (48) heeft groot nieuws: ze gaat opnieuw zingen en touren. Op 13 december gaat in de Arenberg in Antwerpen ‘De eerste keer’ in première, haar eerste eigen onewomanshow. Dat kondigt ze exclusief aan in een gesprek met Showbits: “Ik ga vertellen over mijn leven, wat ik allemaal heb meegemaakt en geloof me: jullie weten nog lang niet alles van mij”. Exact 25 jaar na de start van K3 is ze voor het project herenigd met William Vaesen, de ontdekker van het trio. Hij verplicht Karen alvast om terug in het Nederlands te gaan zingen, ook al had ze gezworen dat nooit meer te doen. Tickets voor de voorstelling gaan op vrijdag 17 maart om 10 uur in verkoop via deze link.
 2. VRT heeft al opvolger voor weerman Frank Deboosere, maar de kijkers zullen nog véél geduld moeten hebben
  PREMIUM
  TV

  VRT heeft al opvolger voor weerman Frank Deboosere, maar de kijkers zullen nog véél geduld moeten hebben

  Geen lange vakantie deze zomer voor Sabine Hagedoren en plots een pak meer werk voor de derde VRT-weerman Bram Verbruggen. Dat zijn de onmiddellijke gevolgen van het plotse vertrek van Frank Deboosere. Die gaat, vanaf volgende week al, vervroegd met pensioen. Gelukkig heeft de openbare omroep een plan klaar voor het weerteam. “Wie hem ook opvolgt: hij of zij zal het zeer moeilijk krijgen om in zijn voetsporen te treden.” En dit is waarom.
 1. Ludo Hellinx zit na ontslag bij ‘Familie' nog steeds zonder werk: “Zelf vragen om een rol? Zo werkt het niet”
  PREMIUM
  BV

  Ludo Hellinx zit na ontslag bij ‘Familie' nog steeds zonder werk: “Zelf vragen om een rol? Zo werkt het niet”

  Ludo Hellinx (67) is dankzij de herhalingen van ‘Familie’ én ‘Flikken’ alomtegenwoordig op scherm. Toch zit de acteur thuis zonder werk. Vorig jaar reageerde hij nog verbitterd op z’n ontslag bij ‘Familie’, maar nu laat hij de deur op een kier staan. “Hoop doet leven”, klinkt het in ‘Primo’. En kijk, binnenkort zullen we hem nogmaals in de VTM-soap zien opduiken. “Hopelijk komt er nog nieuw tv-werk.”
 2. Red Bull domineert, Alonso scoort stevig: de eerste speeldag van de Gouden Formule 1 onder de loep genomen
  Gouden Formule 1
  4

  Red Bull domineert, Alonso scoort stevig: de eerste speeldag van de Gouden Formule 1 onder de loep genomen

  Max Verstappen strandde in de GP van Saudi-Arabië na een knappe inhaalrace op de tweede plaats. Enkel ploegmaat Sergio Pérez bleef uit zijn greep. Had jij dit voorspeld? Ga dan nu aan de slag voor de volgende GP in Australië en de rest van het seizoen: met de Gouden Formule 1 kan jij immers het beste raceteam samenstellen en zo kans maken op de hoofdprijs van maar liefst 4.000 euro.