Bart Vanneste
Volledig scherm
Bart Vanneste © Joost De Bock

Comedian Bart Vanneste verloor zijn vriendin plotseling, na val van de trap

BVBart Vanneste (52), bekend uit de reeks ‘Bevergem’, vertelt in zijn nieuwe voorstelling ‘Mindfulness’ hoe het met hem gaat. Jammer genoeg blijkt dat niet zo goed te zijn. Vanneste verwerkt namelijk nog steeds de dood van zijn vriendin, die plots stierf na een val van de trap.

1 reactie

 • nicky vandee

  2 maanden geleden
  Nicole Van Palm is het ook zo vergaan, en Hugo rouwt ook
 1. “Ik hoef jouw f*cking excuses niet te horen”: trailer tweede seizoen ‘Hacked’ gelost
  TV

  “Ik hoef jouw f*cking excuses niet te horen”: trailer tweede seizoen ‘Hacked’ gelost

  Goed nieuws voor de fans van de bekroonde jongerenreeks ‘Hacked’, want het tweede seizoen is in aantocht. In de eerste tien afleveringen maakte de kijker kennis met de drie hechte vrienden Nilou (Alicia Andries), Malick (Misha van der Werf) en Adanne (Helena Tengan), die gechanteerd en geteisterd werden door een genadeloze hacker. Maar nu is het tijd voor de andere kant van het verhaal. De fans komen eindelijk wat meer te weten over de hacker zélf.
 2. “Mijn lief en beste vriendin zijn mijn houvast in deze rollercoaster”: amper 21, maar Gloria Monserez is nu al leading lady van uw tv-scherm
  PREMIUM
  BV

  “Mijn lief en beste vriendin zijn mijn houvast in deze rollercoas­ter”: amper 21, maar Gloria Monserez is nu al leading lady van uw tv-scherm

  Vroeger was ze performer van dienst op school en zelfs in de Colruyt - “Als kind zocht ik naar mijn time to shine” - nu verovert de amper 21-jarige Gloria Monserez in sneltreinvaart uw scherm. Ze zoeft tussen Eén, Ketnet, VTM en GoPlay alsof het niets is en kreeg de Kastaar voor ‘Doorbraak van het jaar’. In een uitgebreid interview reageert Gloria op haar succes en praat ze over hoe ze in het wereldje verzeild raakte en over de steun van haar lief. “Zolang je kan lachen om je ruzies, zit je goed.”
 1. MEDIAWATCHERS. “Erik van Looy is klaar voor doorbraak in Nederland”
  MEDIAWATCHERS

  MEDIAWAT­CHERS. “Erik van Looy is klaar voor doorbraak in Nederland”

  “Erik Van Looy is klaar voor de doorbraak in Nederland met zijn deelname aan De Slimste Mens bij de NPO” zeggen de tv experten. Mark Coenegracht, Desna Lespinoy en Robin Vissenaekens bespreken wat er zich voor- en achter de schermen afspeelt. Ook het nieuwe programma ‘Dagen zonder broer’ van Jeroen Meus werd bekeken. “Jeroen is enorm gegroeid met zijn nieuw tv-programma, zo eerlijk en ontroerend”, zeggen de Mediawatchers.
 2. Els de Schepper combineert haar theaterwerk met studeren: “Ik ben bijna drie keer zo oud als mijn medestudenten”
  PREMIUM
  BV

  Els de Schepper combineert haar theater­werk met studeren: “Ik ben bijna drie keer zo oud als mijn medestuden­ten”

  Els de Schepper (57) bracht tijdens de coronaperiode een kunstboek uit, en sindsdien heeft kunst haar helemaal in de greep. Zodanig zelfs dat Els nu weer op de schoolbanken zit. Ze volgt een opleiding 3D Ontwerp aan de Hogeschool Gent. In een interview met ‘Primo’ vertelt de actrice alvast wat meer over haar opleiding, hoe ze geleerd heeft om grenzen te stellen en haar vele overtuigingen. “Als een vrachtwagen met varkens me op de autosnelweg passeert, zeg ik ‘sorry’.”
 3. De Staat betaalt 2,80% intrest op je geld: hoe interessant is een rekening bij de overheid?
  Spaargids.be

  De Staat betaalt 2,80% intrest op je geld: hoe interes­sant is een rekening bij de overheid?

  Wie zijn spaargeld minstens een jaar kan missen, kan het op een e-DEPO bij de Deposito- en Consignatiekas van de Belgische Staat zetten. De opbrengst ervan wordt maand per maand vastgelegd. Voor januari was dat 2,40%, voor februari stijgt de rente tot 2,80%. Let wel: je geld moet voor de eerste van de maand op de rekening staan om die maand recht op een rente te hebben. Spaargids.be zet alles op een rij.