Christiaan en Joren uit 'Blind getrouwd'
Volledig scherm
PREMIUM
Christiaan en Joren uit 'Blind getrouwd' © Kristof Ghyselinck

Christiaan en Joren uit 'Blind getrouwd' blijven even single: "Ik voelde me soms een levende kermisattractie”

BVZe hadden zo gehoopt om in ‘Blind Getrouwd’ de liefde van hun leven te vinden, maar voor Joren Dumont (37) eindigde het avontuur in mineur, zonder vrouw. Ook Christiaan Graulus (28), die nog even probeerde te daten met zijn Jana, is opnieuw vrijgezel. “Tussen mij en Jana zal het niets meer worden”, vertelt hij in Dag Allemaal, in een uniek dubbelgesprek met Joren. De twee hebben het uitgebreid over de band met hun exen, de emotionele tol van ‘Blind getrouwd’ en de vele, soms bizarre aandacht die ze krijgen. “Een oudere vrouw stuurde me een liefdesbrief met een zakje schaamhaar bij.”

2 reacties

 • Anne Marie De Keersmaecker

  2 maanden geleden
  Groot gelijk mannen, geniet nog effe terug van het vrijgezellenleven, op elk potje past een dekseltje en dat is een waarheid als een koe. Beter gelukkig alleen dan ongelukkig met 2
 • Hugo Schelstraete

  2 maanden geleden
  Twee topkerels. Good luck aan beiden.
 1. STREAMINGTIPS. Fan van ‘The Last of Us’? Met deze zes titels bent u klaar voor de grote zombie-apocalyps
  TV

  STREAMING­TIPS. Fan van ‘The Last of Us’? Met deze zes titels bent u klaar voor de grote zom­bie-apocalyps

  Het tv-jaar heeft z’n schrikwekkende start niet gemist dankzij de populaire tv-adaptatie van ‘The Last of Us’ op Streamz. De HBO-reeks met Pedro Pascal in de hoofdrol schetst een geloofwaardig beeld van hoe schimmels in combinatie met de opwarming van de aarde de mensheid kunnen infecteren en zo een zombie-pandemie kunnen inluiden. De reeks doet de honger naar meer realistische zombiefilms en -reeksen met een apocalyptisch kantje alleen maar toenemen. En met deze zes alternatieven is die week wachten op een nieuwe aflevering van ‘The Last of Us’ zo om(bie).
 2. Vuurdoop voor kersverse radiostem Kim Van Oncen zit erop: “Als het al eens misloopt, hoop ik dat de mensen ons dat vergeven”
  BV
  13

  Vuurdoop voor kersverse radiostem Kim Van Oncen zit erop: “Als het al eens misloopt, hoop ik dat de mensen ons dat vergeven”

  De kop is eraf. Peter Van de Veire en Kim Van Oncen wensten Vlaanderen maandag voor het eerst een ‘Goeiemorgen Morgen’ op Radio2. Daarmee lijkt de agenda van Kim dubbel en dik gevuld. Acteren, een supermarkt runnen, de ochtendshow én mama zijn van twee kinderen: ze houdt heel wat ballen in de lucht. Toch spreekt ze van vrijheid en een ontspannen gevoel. Zo beleefde ze haar eerste week als radiopresentatrice. “Ik heb niet het gevoel dat ik veel harder moet werken dan een gemiddelde werkende Vlaming.”
 3. ‘Roddelkoningin’ Yvonne Coldeweijer deelt rechtzetting over André Hazes, maar “gaat gewoon door”
  Showbizz

  ‘Roddelko­nin­gin’ Yvonne Coldeweij­er deelt rechtzet­ting over André Hazes, maar “gaat gewoon door”

  Yvonne Coldeweijer (36), de vrouw achter het Nederlandse juicekanaal ‘Life of Yvonne’, heeft een rectificatie geplaatst over haar video waarin zij beweert dat Rachel Hazes een privébrief van haar zoon André Hazes aan haar zou hebben gelekt. Dat doet Coldeweijer als gevolg van de uitspraak van de rechtbank van Amsterdam, die maandag besloot dat de vlogger moet rectificeren.
 1. Julie Vermeire en Sarah Mouhamou over kritiek in de media: “Ik trek mij niets meer aan van zure mensen”
  PREMIUM
  BV

  Julie Vermeire en Sarah Mouhamou over kritiek in de media: “Ik trek mij niets meer aan van zure mensen”

  Ze zitten in een totaal andere fase van hun leven, en toch werden Julie Vermeire (24) en Ketnetwrapper Sarah Mouhamou (27) hechte vriendinnen. Met dank aan ‘Een Echte Job’, het VTM-programma dat voor hen allebei een serieuze uitdaging bleek, vertellen ze in Dag Allemaal. “Toen een lief omaatje me zei dat ze een last was, brak mijn hart.” Een gesprek over de nadelen van werken in de media, het vierjarige zoontje van Sarah en hun zorgzaamheid voor hun familieleden. “’Met de centen van papa is het gemakkelijk’, klonk het. Terwijl ik er keihard mijn best voor doe.”
 2. Loes Van den Heuvel maakt intrede bij ‘Familie’: “Ik heb de rol te danken aan Jaak Van Assche”
  PREMIUM
  TV
  9

  Loes Van den Heuvel maakt intrede bij ‘Familie’: “Ik heb de rol te danken aan Jaak Van Assche”

  Loes Van den Heuvel (66) versterkt de cast van ‘Familie’. De actrice duikt dit voorjaar in de soap op als de nieuwe thuisverpleegster van Alfons, het personage van Jaak Van Assche. Een reünie, want de twee kennen elkaar nog van bij ‘F.C. De Kampioenen’. “Ik heb deze rol aan Jaak te danken”, vertelt Loes, die in dit gesprek een eerste tipje van de sluier licht. Hoe stoomt ze zich klaar? En wat staat haar personage allemaal te wachten? “Ik dacht: ‘Amai, dat is heavy. Precies een thriller.’”
 3. Hoe gaat het nog met Chris 'Kabouter Lui' Cauwenberghs? "We horen niets meer van hem”
  PREMIUM
  BV
  13

  Hoe gaat het nog met Chris 'Kabouter Lui' Cauwen­berghs? "We horen niets meer van hem”

  Een grote meneer, daar zijn al z’n vrienden en collega’s het over eens. Maar echt veel contact hebben ze niet meer met Chris Cauwenberghs (75), die kinderharten stal als Kabouter Lui. “De twee kankers hebben een enorme impact op hem gehad”, vertellen ze in ‘Dag Allemaal’. Maar hoe gaat het anno 2023 nog met kabouter Lui? Het blijkt een dubbel verhaal. Van “Hij is helemaal genezen en voelt zich goed” tot “Contact is er niet meer, Chris slaapt ook zoveel...”