Joel Hoylaerts / Photonews
Volledig scherm
PREMIUM
© Joel Hoylaerts / Photonews

Carry Goossens wil stilaan gaan uitbollen: “Al vier jaar met pensioen, maar mijn rustgeld dekt de uitgaven niet”

BVDe vakantiekomedie ‘Oost West Thuis Best’ in het Antwerpse Fakkeltheater herenigt deze zomer het gouden ‘F.C. De Kampioenen’-duo Carry Goossens (69) en Danni Heylen (71). Misschien voor het laatst, want de acteur - die in januari 70 wordt - overweegt om te stoppen met acteren. Het sop is de kolen bijna niet meer waard, vertelt hij in Primo. “Wat ik in het theater verdien is - eenmaal afgeroomd door de staat - bijna een nuloperatie.” Een gesprek over financiële strubbelingen, acteren in Vlaanderen, ouder worden en zijn indrukwekkende carrière. “Toen ik begon als acteur, werd ik 29 en stond er niet meer dan 500 Belgische frank (12,50 euro) op mijn rekening.”

 1. Indian summer: met deze spullen geniet je ook na de zomer maximaal van je terras
  HLN Shop

  Indian summer: met deze spullen geniet je ook na de zomer maximaal van je terras

  Heb je van je terras een kleine oase gemaakt waar het heerlijk vertoeven is? Dan wil je daar natuurlijk maximaal van genieten. Nu de zomer stilaan op haar einde loopt zou het maar jammer zijn je gezellige buitenplek straks al te moeten verlaten om je weer binnenskamers terug te trekken. Met enkele kleine en grotere hulpmiddelen is dat gelukkig niet nodig. HLN Shop overloopt wat je kan doen om zo lang mogelijk van je terras te kunnen profiteren.
 2. Riadh Bahri: "Ik heb me doodgeërgerd aan de berichtgeving rond de apenpokken"
  Play
  BV
  4

  Riadh Bahri: "Ik heb me doodgeër­gerd aan de berichtge­ving rond de apenpokken"

  Vanaf vandaag start de grote Pride parade in Antwerpen. Hierin kunnen mensen meelopen om aandacht te vragen voor gelijke rechten en kansen voor de LGBTQIA+-gemeenschap. Hoewel dit gegeven steeds meer ingeburgerd lijkt te zijn, steken toch nieuwe vormen van discriminatie de kop op omwille van het apenpokkenvirus. Showbits sprak met twee BV’s die openlijk uitkomen voor hun geaardheid en vroeg hen naar de relevantie van de pride dit jaar.