Joyce De Troch en Lotte Vanwezemael
Volledig scherm
Joyce De Troch en Lotte Vanwezemael © Instagram

BV24/7. Feestje bouwen, verhuizen of poedelnaakt verkoeling zoeken: zo overleven BV’s de hitte

BVHet kwik stijgt de laatste dagen moeiteloos boven de 30 graden, van een hete zomer gesproken. Ook bekend Vlaanderen zoekt massaal verkoeling op, of pikt juist de felle zonnestralen op. Hoe overleven BV’s deze hitte? We zetten het op een rijtje.

0 reacties

 1. Vanaf nu kan je een betaalpauze voor je woonlening aanvragen. Maar wat zijn precies de voor- en nadelen van zo'n uitstel?
  Spaargids.be

  Vanaf nu kan je een betaalpau­ze voor je woonlening aanvragen. Maar wat zijn precies de voor- en nadelen van zo'n uitstel?

  Wie zijn rekeningen niet langer kan betalen, kan vanaf vandaag een betaalpauze voor de hypothecaire lening aanvragen. Om in aanmerking te komen, moet je aan enkele voorwaarden voldoen. Is dat het geval, dan hoef je van je lening gedurende een jaar geen kapitaal af te lossen, maar betaal je alleen de intresten. Hoeveel is dat dan precies? En schuilen er ook addertjes onder het gras? Spaargids.be zocht het uit.
 2. 
Personeel honeymoon-resort ‘Blind Getrouwd’ wikt en weegt slaagkansen van de koppels
  Showbits
  3

  Personeel honeymoon-re­sort ‘Blind Getrouwd’ wikt en weegt slaagkan­sen van de koppels

  De koppels van ‘Blind Getrouwd’ genieten in de aflevering van vanavond nog altijd van hun honeymoon in Turkije. Ze gaan in groep op uitstap om elkaar beter te leren kennen. Er is toenadering, maar ook een eerst groot conflict tussen Lien en Joren. Zij sluit hem letterlijk buiten, waardoor hij de nacht moet doorbrengen op een bedje aan het zwembad. Dat is ook het personeel van het luxe resort Lujo Bodrum niet is ontgaan, zo ontdekte Desna bij een bezoek aan het hotel. “We waren wel benieuwd waar de ruzie over ging, maar we konden het niet verstaan”, vertelt Defne Turan, sales manager. De koppels beschikten in hun villa ook over een persoonlijke butler. Ook met één van hen heeft Desna een gesprek in deze nieuwe Showbits.