Andy Peelman/Miguel Wiels/Roel Vanderstukken
Volledig scherm
PREMIUM
Andy Peelman/Miguel Wiels/Roel Vanderstukken © Kristof GhyselinckPhoto News/VTM

BV's reageren verdeeld op slaagkansen van Rode Duivels: “Ik vrees dat het hooguit de kwartfinale wordt”

BVKunnen de Rode Duivels op het WK in Qatar een rol van betekenis spelen? Daarover zijn de meningen sterk verdeeld. “Het is een beetje ver van ons bed voorlopig”, aldus Roel Vanderstukken in ‘Dag Allemaal’. Daarnaast zijn sommige BV’s van mening dat we ook de achtergrond van het gastland Qatar niet mogen vergeten. “Ik vind het heel dubbel, dat evenement”, klinkt het twijfelachtig.

6 reacties

 • Saskia Canniere

  2 maanden geleden
  Wat mij betreft mogen ze gewoon verliezen.
 • Eduard Wuyts

  2 maanden geleden
  Die halen het einde niet
 • PHILIPPUS DE GEEST

  2 maanden geleden
  Liggen morgen er uit .
 • Guido Ceuleers

  2 maanden geleden
  Zolang Martinez coach blijft, makken ze geen enkele prijs.
 • Bart Dekort

  2 maanden geleden
  Voetballers moeten voetballen, niet aan politiek doen. De bonzen moeten aan politiek doen, en bij falen dienen zij gestraft te worden. In de realiteit krijgen ze een dikke Rolex, miljoenen op hun rekening, en worden als koningen overal ontvangen. Ook bv's hebben hun mening, maar wat zij zeggen houdt meestal rekening met hoe ze willen gepercipieerd worden, ipv dat ze hun echte mening verkondigen. Zo zijn ze bijna allemaal voor multiculturaliteit, totdat ge ze echt hoort spreken ...
 1. ‘Temptation'-Pommeline geeft bodyshamers lik op stuk: “Ik voel me goed en ben gezond”
  BV

  ‘Temptati­on'-Pommeline geeft bodysha­mers lik op stuk: “Ik voel me goed en ben gezond”

  Pommeline Tillière (28) - bekend van haar deelname aan ‘Temptation Island’ in 2017 - deelde onlangs een lingeriefoto van zichzelf op Instagram. Maar daar kreeg ze heel wat negatieve reacties op van bodyshamers. Op sociale media dient ze die mensen nu van antwoord: “Ik zit er dus niets mee in dat mensen me dik noemen. Ik hou van het leven, ik hou van eten. Af en toe mag je eens ongezond eten. Je leeft maar één keer.” Maar ze reageert niet alleen verbaal. Zo post Pommeline ook een filmpje waarin te zien is hoe ze wellustig op een hamburger kauwt: “Mjam, heerlijk”, smakt ze in bovenstaande video.
 2. De Staat betaalt 2,80% intrest op je geld: hoe interessant is een rekening bij de overheid?
  Spaargids.be

  De Staat betaalt 2,80% intrest op je geld: hoe interes­sant is een rekening bij de overheid?

  Wie zijn spaargeld minstens een jaar kan missen, kan het op een e-DEPO bij de Deposito- en Consignatiekas van de Belgische Staat zetten. De opbrengst ervan wordt maand per maand vastgelegd. Voor januari was dat 2,40%, voor februari stijgt de rente tot 2,80%. Let wel: je geld moet voor de eerste van de maand op de rekening staan om die maand recht op een rente te hebben. Spaargids.be zet alles op een rij.
 1. ‘Temptation’ Megan en Dennis reageren op verloving vanuit Dubai: “Het is heel snel gegaan”
  BV

  ‘Temptation’ Megan en Dennis reageren op verloving vanuit Dubai: “Het is heel snel gegaan”

  Gisteren raakte het heuglijke nieuws bekend dat ‘Temptation’ Megan Desaever en haar Nederlandse vriend Dennis Roos zich hebben verloofd. Een verrassing van jewelste, want Megan en Dennis vormen amper vijf weken een paar. Maar dat kan hun geluk niet stoppen. Vanuit Dubai reageren ze tijdens ‘Play Café’ enthousiast op hun verloving: “We willen vertellen dat het nieuws klopt. Het is heel snel gegaan. Maar we zijn heel gelukkig samen.” Bovendien kondigt Dennis ook aan dat er meer content zal verschijnen over hun verloving. Daarover meer in bovenstaande video.