Tom Waes en Andy Peelman met Frans Bauer
Volledig scherm
Tom Waes en Andy Peelman met Frans Bauer © Instagram

BV 24/7. Tom Waes trotseert de kou en Andy Peelman feest erop los met Frans Bauer

BVThe show must go on, want de showbizzwereld staat nooit stil. Wat jouw favoriete BV’s de laatste 24 uur hebben uitgespookt, ontdek je hier in onze nieuwsstream.

 1. Nieuwbakken cafébaas Olivier Deschacht ziet verval van ‘zijn’ Anderlecht met lede ogen aan: “Blij dat ik er niet meer rondloop”
  PREMIUM
  BV

  Nieuwbak­ken cafébaas Olivier Deschacht ziet verval van ‘zijn’ Anderlecht met lede ogen aan: “Blij dat ik er niet meer rondloop”

  Het voetballen heeft hij achter zich gelaten, maar sport blijft in het bloed zitten van Olivier Deschacht (41). De voormalige verdediger opende zo een eigen sportcafé en blijft actief om in vorm te blijven. “Ik ben een beetje ijdel”, geeft hij toe in ‘PRIMO’. Een gesprek over het leven na de topsport, er goed blijven uitzien en zijn twee geliefde kinderen. “Ik wil niet met een uitgezakt lichaam in de studio gaan zitten.”
 2. ‘Temptation'-Pommeline geeft bodyshamers lik op stuk: “Ik voel me goed en ben gezond”
  BV

  ‘Temptati­on'-Pommeline geeft bodysha­mers lik op stuk: “Ik voel me goed en ben gezond”

  Pommeline Tillière (28) - bekend van haar deelname aan ‘Temptation Island’ in 2017 - deelde onlangs een lingeriefoto van zichzelf op Instagram. Maar daar kreeg ze heel wat negatieve reacties op van bodyshamers. Op sociale media dient ze die mensen nu van antwoord: “Ik zit er dus niets mee in dat mensen me dik noemen. Ik hou van het leven, ik hou van eten. Af en toe mag je eens ongezond eten. Je leeft maar één keer.” Maar ze reageert niet alleen verbaal. Zo post Pommeline ook een filmpje waarin te zien is hoe ze wellustig op een hamburger kauwt: “Mjam, heerlijk”, smakt ze in bovenstaande video.
 1. Vincent Fierens presenteert de rode loper van de Gouden Schoen aan de zijde van Celine Van Ouytsel: “Ik hoop dat ze me ‘BV Darts’ heeft vergeven”
  BV

  Vincent Fierens presen­teert de rode loper van de Gouden Schoen aan de zijde van Celine Van Ouytsel: “Ik hoop dat ze me ‘BV Darts’ heeft vergeven”

  De Gouden Schoen is niet het enige wat zal blinken woensdag. Ook Q-DJ Vincent Fierens (30) zal schitteren op de prestigieuze rode loper, waar hij voor het vierde jaar op rij de beau monde van het Belgische voetbal mag ontvangen. En deze editie is hij niet alleen. Ex-Miss België Celine Van Ouytsel (26) straalt aan zijn zijde. De presentator vertelt uitgebreid over zijn vorige edities, kersverse co-host en laat al eens in zijn kaarten kijken. “Een aantal jaar geleden was Marc Coucke te gast op de Gouden Schoen. Sindsdien zitten we af en toe in elkaars dm’s op Instagram.”