BV 24/7. Nathalie Meskens kruipt achter haar kindje en William Boeva vermomt zich als champagnefles

BVThe show must go on, want de Showbizzwereld staat nooit stil. Wat jouw favoriete BV’s de laatste 24 uur hebben uitgespookt, ontdek je hier in onze nieuwsstream.

0 reacties

 1. Lotte Vanwezemael krijgt kritiek nadat ze ‘pilletje’ slikt in Versuz: “Openlijk drugs promoten, dat kan toch niet”
  BV
  7

  Lotte Vanweze­mael krijgt kritiek nadat ze ‘pilletje’ slikt in Versuz: “Openlijk drugs promoten, dat kan toch niet”

  Tv-gezicht en seksuologe Lotte Vanwezemael (30) lag zondag onder vuur nadat een filmpje viraal ging waarin ze een pilletje slikt in discotheek Versuz. Onder meer Vlaams parlementslid Maaike De Vreese (38) uitte op Twitter haar ongenoegen en noemde het een slecht voorbeeld voor de jeugd. De manager van Vanwezemael liet nadien weten dat het om een banaal pepermuntje ging.
 2. Shania Gooris deelt vertederende beelden voor 21ste verjaardag van Kenji
  Play
  BV

  Shania Gooris deelt vertederen­de beelden voor 21ste verjaardag van Kenji

  Kenji Gooris mag vandaag 21 kaarsjes uitblazen. Voor de gelegenheid deelt zijn zus, Shania Gooris, met veel plezier enkele mooie en grappige beelden van hen samen. Net zoals vroeger zijn broer en zus nog steeds twee handen op één buik. Dat was eerder ook al te zien in ‘Expeditie Gooris’, hun televisiereeks op VTM2 waar binnenkort een tweede seizoen van komt. Deze keer zouden Sam, Kelly en hun kinderen op roadtrip gaan door de VS. Een trip die ongetwijfeld nog meer leuke momenten tussen broer en zus zal opleveren.