Herman Verbruggen steekt de draak met Loes Van den Heuvel
Volledig scherm
Herman Verbruggen steekt de draak met Loes Van den Heuvel © Instagram/VTM

BV 24/7. Herman Verbruggen steekt de draak met ‘Kampioenen’-collega Loes: “Leuk dat je mijn pruik leende”

BVThe show must go on, want de showbizzwereld staat nooit stil. Wat jouw favoriete BV’s de laatste 24 uur hebben uitgespookt, ontdek je hier in onze nieuwsstream.

1 reactie

 • eric debanne

  7 dagen geleden
  Loes vandenheuvel & Herman Verbruggen toffe mensen ...👍
 1. ‘Roddelkoningin’ Yvonne Coldeweijer deelt rechtzetting over André Hazes, maar “gaat gewoon door”
  Showbizz

  ‘Roddelko­nin­gin’ Yvonne Coldeweij­er deelt rechtzet­ting over André Hazes, maar “gaat gewoon door”

  Yvonne Coldeweijer (36), de vrouw achter het Nederlandse juicekanaal ‘Life of Yvonne’, heeft een rectificatie geplaatst over haar video waarin zij beweert dat Rachel Hazes een privébrief van haar zoon André Hazes aan haar zou hebben gelekt. Dat doet Coldeweijer als gevolg van de uitspraak van de rechtbank van Amsterdam, die maandag besloot dat de vlogger moet rectificeren.
 2. Van ‘veel onkosten’ tot ‘niets ingediend’: Megan uit ‘Temptation’ komt terug op heisa rond belastingsfraude
  BV

  Van ‘veel onkosten’ tot ‘niets ingediend’: Megan uit ‘Temptation’ komt terug op heisa rond belastings­frau­de

  Megan Desaever (22), naar wie een gerechtelijk onderzoek loopt wegens belastingfraude, verdedigt zich tegen haar uitspraken. In een nieuwe aflevering van de Nederlandse Youtube-talkshow ‘Allures’ beweert de realityster wel degelijk belastingen te betalen, maar gewoon heel veel onkosten te hebben. Al vertelde ze maandagavond in ‘Play Café’ nog iets anders: “Ik heb niets ingediend, dus ik heb ook geen fraude gepleegd.”
 3. Nieuwbakken cafébaas Olivier Deschacht ziet verval van ‘zijn’ Anderlecht met lede ogen aan: “Blij dat ik er niet meer rondloop”
  PREMIUM
  BV

  Nieuwbak­ken cafébaas Olivier Deschacht ziet verval van ‘zijn’ Anderlecht met lede ogen aan: “Blij dat ik er niet meer rondloop”

  Het voetballen heeft hij achter zich gelaten, maar sport blijft in het bloed zitten van Olivier Deschacht (41). De voormalige verdediger opende zo een eigen sportcafé en blijft actief om in vorm te blijven. “Ik ben een beetje ijdel”, geeft hij toe in ‘PRIMO’. Een gesprek over het leven na de topsport, er goed blijven uitzien en zijn twee geliefde kinderen. “Ik wil niet met een uitgezakt lichaam in de studio gaan zitten.”