Bolle buik van Hanne levert schattige beelden op tijdens nieuwe K3-shows

BVHanne Verbruggen (28) zingt en swingt nog volop mee tijdens de nieuwe K3-shows. De meisjes zijn begonnen aan hun optredens in Nederland, ook al is Hanne ondertussen zes maanden zwanger. Haar bolle buik levert in elk geval mooie en schattige beelden op.

0 reacties

 1. MEDIAWATCHERS “Al die Kampioenen-merchandise is de VRT onwaardig en de acteurs krijgen er peanuts voor”
  podcast
  5

  MEDIAWAT­CHERS “Al die Kampioenen-merchandi­se is de VRT onwaardig en de acteurs krijgen er peanuts voor”

  Ook deze week kijken onze Mediawatchers met een strenge maar rechtvaardige blik naar het medialandschap. Deze keer viel hen iets op dat niet op televisie te zien is: de Kampioenen-bouwdoos die nu te koop is. Los van de kwaliteit van de bouwdoos, vindt HLN-journalist Mark Coenegracht al die merchandise een openbare oproep onwaardig: “Het is gewoon een zeer gemakkelijke manier om snel wat geld te verdienen op kap van de acteurs”. Luister naar de hele aflevering van de HLN-podcast ‘De Mediawatchers’ hierboven.
 2. KIJK. Luxevlucht en bezoek aan sportwedstrijd: Sarah Puttemans en Viktor Verhulst zijn in New York
  Play
  BV

  KIJK. Luxevlucht en bezoek aan sportwed­strijd: Sarah Puttemans en Viktor Verhulst zijn in New York

  Viktor Verhulst (28) en Sarah Puttemans (23) trekken er even tussenuit. Het koppel is zojuist vertrokken naar New York City in de Verenigde Staten. Sarah deelt kiekjes van de reis op haar sociale media. Zo is te zien hoe het duo een klassevolle maaltijd voorgeschoteld krijgt in het vliegtuig, een bezoek brengt aan een wedstrijd van de New York Rangers en zich aan de Summit One Vanderbilt-attractie - een gigantische wolkenkrabber met spiegelillusie - wagen.