Birgit Van Mol
Volledig scherm
PREMIUM
Birgit Van Mol

Birgit Van Mol openhartig over haar 25-jarige carrière bij VTM: “Ik was mijn werk als nieuwsanker nog lang niet beu”

BVHet is een feestjaar voor Birgit Van Mol (54). Haar carrière bij VTM blaast 25 kaarsjes uit en ook haar huwelijk met René (68) houdt al een kwarteeuw stand. Aan ‘Story’ vertelt Birgit openhartig over haar carrière en hoe ze uiteindelijk het langstzittende vrouwelijke nieuwsanker bij VTM werd. Ze windt daarbij ook geen doekjes om hoe de ziekte van René haar wereld kleiner maakte, de moeilijkheden die bij het moederschap komen kijken en haar kijk op haar uiterlijk als schermgezicht. “Ik ben blij dat ik bekend werd voor de komst van sociale media.”

7 reacties

 • Claude Broucker-Briké

  3 maanden geleden
  Toffe mevrouw!
 • Gert Jacobs

  3 maanden geleden
  Geweldig mooie vrouw
 • Tuur schiepers

  3 maanden geleden
  Een prachtvrouw.
 • Luc Vangeel

  3 maanden geleden
  Pracht van een vrouw, figuurlijk maar ook letterlijk.
 • bruno draulans

  3 maanden geleden
  Doe zo voort, Birgit. Auto-immuunziektes hebben vaak met voeding te maken. De klassieke geneeskunde weet daar helaas geen raad mee. Ik heb dat ook gehad en ben door het aan passen van mijn voeding er van af geraakt. Mijn ziekte noemt Sarcoidose.
 1. “Tot vanmiddag lag ik ziek in bed”: dolgelukkige Metejoor wint ‘Hit van het jaar Nationaal’ tijdens Q-Pop
  Play

  “Tot vanmiddag lag ik ziek in bed”: dolgelukki­ge Metejoor wint ‘Hit van het jaar Nationaal’ tijdens Q-Pop

  Een griepje hield hem ei zo na thuis. Gelukkig besliste Metejoor toch af te zakken naar Q-pop, waar hij garant stond voor een dubbele triomf. Zo brulde een uitzinnig Sportpaleis niet alleen al z’n hits mee, maar schreef hij ook de allereerste Qmusic-award voor ‘Hit van het jaar Nationaal’ op z’n naam. “Ik kan het écht niet geloven”, klonk het na afloop.