BINNENKIJKEN. Lost Frequencies gooit de deuren van z’n tourbus open: “Elke zaal is uitverkocht. En dat in Amerika”

BVMeer dan 12.400 kilometer. Van Las Vegas richting New York, Los Angeles naar Canada. “Beetje oldskool, maar héél rock-’n-roll”, cruist Felix - Lost Frequencies - De Laet (28) momenteel door de Verenigde Staten. Eind deze maand zal hij voor meer dan 20.000 Amerikanen live opgetreden hebben. “Crazy ritje! Ik ben blessed.”

2 reacties

 • Filip Vanlaeken

  4 maanden geleden
  Leuke nummers, top artiest. Geniet ervan !
 • JIMMY PLAS

  4 maanden geleden
  Veel succes Felix, je bent echt een topper!
 1. ’t Is gebeurd: Erik ‘kapitein Eenoog’ Van Looy zwaait af in Nederlandse ‘Slimste Mens’
  BV

  ’t Is gebeurd: Erik ‘kapitein Eenoog’ Van Looy zwaait af in Nederland­se ‘Slimste Mens’

  Het is gebeurd: Erik Van Looy heeft zijn eerste finalebeurt in ‘De Slimste Mens’ in Nederland niet overleefd. In de finale blokkeerde hij op een vraag over priemgetallen en ging zo ten onder. Met opgeheven hoofd en met de kleuren van de Belgische vlag op zijn ooglapje. “Met twee ogen had ik misschien wel gewonnen”, lachte Erik, die aan zijn geslaagde passage in de tv-quiz meteen de zekerheid overhoudt dat hij in januari 2024 met zijn zaalshow ‘Verslaafd’ op tournee mag door Nederland.
 2. Karin Jacobs begrijpt niets meer van het heersende schoonheidsideaal: “Je van jongsaf laten volspuiten met fillers, het idee alleen al doet me huiveren”
  PREMIUM
  BV

  Karin Jacobs begrijpt niets meer van het heersende schoon­heids­ide­aal: “Je van jongsaf laten volspuiten met fillers, het idee alleen al doet me huiveren”

  “Endometriose is géén kanker, maar als je pech hebt, ben je in drie dagen dood.” Dus liet Karin Jacobs (62) haar baarmoeder en eileiders wegnemen, waardoor ze op haar 42ste in de menopauze terechtkwam, zónder last te hebben van vapeurs. Twintig jaar later speelt ze in een komedie met de naam... ‘Vapeurs’. In een interview met ‘Dag Allemaal’ vertelt de moeder van Jelle en Clara Cleymans nu openhartig over haar strijd tegen de menopauze, haar rol als oma en haar job als uitvaartmoderator. “Soms kom ik thuis van een uitvaart en zit ik al wenend in de auto.”
 3. "Iluna en Mageno vonden hun draai niet in Frankrijk": Stephanie Planckaert en Christopher wonen weer in België
  PREMIUM
  BV

  "Iluna en Mageno vonden hun draai niet in Frankrijk": Stephanie Planckaert en Christop­her wonen weer in België

  De werken aan het Franse kasteel gaan onverminderd voort, en dat betekent dat Stephanie Planckaert (34) haar Christopher (37) regelmatig moet missen. “We willen niet ons hele leven op deze manier leiden”, klinkt het in ‘Story’. Het koppel legt uit waarom ze na vier maanden besloten terug naar België te komen met de kinderen, het nieuwe lief van Iluna en dat bange momentje met Mageno. “We vreesden voor een longembolie.”