BINNENKIJKEN. Lost Frequencies gooit de deuren van z’n tourbus open: “Elke zaal is uitverkocht. En dat in Amerika”

BVMeer dan 12.400 kilometer. Van Las Vegas richting New York, Los Angeles naar Canada. “Beetje oldskool, maar héél rock-’n-roll”, cruist Felix - Lost Frequencies - De Laet (28) momenteel door de Verenigde Staten. Eind deze maand zal hij voor meer dan 20.000 Amerikanen live opgetreden hebben. “Crazy ritje! Ik ben blessed.”

2 reacties

 • Filip Vanlaeken

  3 maanden geleden
  Leuke nummers, top artiest. Geniet ervan !
 • JIMMY PLAS

  3 maanden geleden
  Veel succes Felix, je bent echt een topper!
 1. Ben Segers over z'n scheiding: “Dat telefoontje kwam hard aan bij m’n ouders”
  PREMIUM
  BV
  3

  Ben Segers over z'n scheiding: “Dat telefoon­tje kwam hard aan bij m’n ouders”

  Ben Segers (48) is al jaren één van Vlaanderens meest gevierde acteurs, maar er was een tijd dat hij ervan droomde om pastoor te worden. “Het geloof is lang een houvast voor me geweest”, vertelt hij in ‘Primo’. Voor de gelegenheid staat de acteur daarom stil bij de tien geboden. Een uitgebreid gesprek over de relatie met z'n kinderen, de goeie band met z'n ex-vrouw en de bezorgdheid over z'n ouders. “Als overspel systematisch gebeurt, is dat onkuis, maar als het eenmalig is? Dan moet je daar als koppel in gesprek kunnen over gaan.”
 2. STREAMINGTIPS. Fan van ‘The Last of Us’? Met deze zes titels bent u klaar voor de grote zombie-apocalyps
  TV

  STREAMING­TIPS. Fan van ‘The Last of Us’? Met deze zes titels bent u klaar voor de grote zom­bie-apocalyps

  Het tv-jaar heeft z’n schrikwekkende start niet gemist dankzij de populaire tv-adaptatie van ‘The Last of Us’ op Streamz. De HBO-reeks met Pedro Pascal in de hoofdrol schetst een geloofwaardig beeld van hoe schimmels in combinatie met de opwarming van de aarde de mensheid kunnen infecteren en zo een zombie-pandemie kunnen inluiden. De reeks doet de honger naar meer realistische zombiefilms en -reeksen met een apocalyptisch kantje alleen maar toenemen. En met deze zes alternatieven is die week wachten op een nieuwe aflevering van ‘The Last of Us’ zo om(bie).
 3. Vincent Fierens presenteert de rode loper van de Gouden Schoen aan de zijde van Celine Van Ouytsel: “Ik hoop dat ze me ‘BV Darts’ heeft vergeven”
  BV

  Vincent Fierens presen­teert de rode loper van de Gouden Schoen aan de zijde van Celine Van Ouytsel: “Ik hoop dat ze me ‘BV Darts’ heeft vergeven”

  De Gouden Schoen is niet het enige wat zal blinken woensdag. Ook Q-DJ Vincent Fierens (30) zal schitteren op de prestigieuze rode loper, waar hij voor het vierde jaar op rij de beau monde van het Belgische voetbal mag ontvangen. En deze editie is hij niet alleen. Ex-Miss België Celine Van Ouytsel (26) straalt aan zijn zijde. De presentator vertelt uitgebreid over zijn vorige edities, kersverse co-host en laat al eens in zijn kaarten kijken. “Een aantal jaar geleden was Marc Coucke te gast op de Gouden Schoen. Sindsdien zitten we af en toe in elkaars dm’s op Instagram.”