Dominique Persoone vertelt in Story over een van z'n favoriete plekjes: z'n groene tuin.
Volledig scherm
PREMIUM
Dominique Persoone vertelt in Story over een van z'n favoriete plekjes: z'n groene tuin. © Dieter Bacquaert

BINNENKIJKEN. In deze groene oase komt Dominique Persoone tot rust: “Een pousse-café bij het kampvuur, da’s genieten!”

BVDominique Persoone (53) is een bezige bij. De chocolatier runt niet alleen een chocoladefabriek, hij steekt ook veel tijd in tv-opnames: van ‘Junior Bake Off Vlaanderen’ en ‘De Grootste Lefgozer’ tot ‘Open Vuur’ en ‘Fear Factor’. Ontspannen doet hij het liefst in zijn eigen tuin in het landelijke Damme. Aan weekblad Story geeft de duizendpoot een uitgebreide rondleiding door z’n ‘wildernis’, een groene oase van 4.000 vierkante meter groot. “We hebben een nieuwe woning gebouwd in onze tuin.”

5 reacties

 • christian debels

  1 maand geleden
  Hij mag blijven !kijk graag.
 • Isabelle Martin

  1 maand geleden
  Supertoffe man ! Compleet ne goede west-Vlaming met het hart op de juiste plaats … topkerel !
 • Luc Vanderkelen

  1 maand geleden
  Toffe gast
 • Wim De leeuw

  1 maand geleden
  Grave gast,zie hem graag bezig. En een fantastische kok.
 • Linda De Vreese

  1 maand geleden
  Het is echt nen toffe pee!
 1. '#LikeMe @ Sea Pop-up expo' lokt duizenden kinderen naar Blankenberge: "Pommelien, Camille, ik... Wij leven echt in onze droom"
  Play
  Showbizz

  '#LikeMe @ Sea Pop-up expo' lokt duizenden kinderen naar Blankenber­ge: "Pommelien, Camille, ik... Wij leven echt in onze droom"

  Nog tot en met 28 augustus kan je de muzikale leefwereld van Caro en alle andere idolen uit het populaire Ketnet-programma ‘#LikeMe’ binnenstappen in de belevingsexpo ‘#LikeMe @ Sea’ op de pier in Blankenberge. Je ziet er de leukste decors uit de voorbije drie seizoenen en je kan er je favoriete scènes naspelen. Elke woensdag komt er ook een acteur langs voor een meet & greet. Jarne kon de expo bezoeken samen met - de hunk van de reeks - Maksim Stojanac (Vince). Bekijk het in een nieuwe Showbits.