Aster Nzeyimana over zijn carrière als sportjournalist:
“Ik kan me niet inbeelden dat ik geen sport meer zou doen”

BVAster Nzeyimana (28) zal binnenkort naast Siska Schoeters (40) te zien zijn in het dansprogramma ‘The Greatest Dancer’. Dat deed vragen rijzen over wat zijn rol als presentator zou betekenen voor zijn carrière als sportjournalist. Op de rode loper van het filmfestival in Gent vertelt hij dat hij altijd voor sport wil blijven gaan. “Soms eens wat meer, soms eens wat minder. Ik ga vooral doen waar ik zin in heb.”

 1. Hugo Sigal slaagt erin om de draad van zijn leven weer op te pikken en is hoopvol: “Ik voel vooruitgang”
  PREMIUM
  BV

  Hugo Sigal slaagt erin om de draad van zijn leven weer op te pikken en is hoopvol: “Ik voel vooruit­gang”

  Drie maanden na het overlijden van zijn Nicole worstelt Hugo Sigal (75) nog steeds met zijn verdriet, maar hij probeert toch de draad van zijn leven weer op te pikken. En dat lukt. De artiest riep de hulp in van een rouwpsycholoog en put kracht uit zijn optredens, zoals bij de Kastaars!, ook al liep dat live tv-moment bijna faliekant af. Volgende maand volgt er nog een emotionele herdenking met de fans. “Ik voel de vooruitgang in mijn hoofd en hoe me dit allemaal oplucht en helpt. Al blijf ik donkere momenten hebben.”
 2. Miss België Chayenne reageert voor het eerst na zwaar ongeval: “Mijn licht ging even uit, ik herinner me niets meer”
  PREMIUM
  BV

  Miss België Chayenne reageert voor het eerst na zwaar ongeval: “Mijn licht ging even uit, ik herinner me niets meer”

  “Mag ik eerst iets zeggen. Ik was niet met mijn telefoon bezig.” Chayenne Van Aarle klinkt stil, maar vastberaden. De regerende Miss België overleefde dinsdag als bij wonder een zware crash op de E17. Haar lichaam vertoont schade, haar humor bleef intact. “Mijn hand is gebroken en mijn oog ziet blauw. Ik zie eruit alsof ik iemand slaag heb gegeven, maar daarna heel veel slaag heb teruggehad. En zo voel ik me ook.”